ANNONS:
ANNONS:

Laddat för tufft toppmöte

I morgon smäller det på Sävevallen. Säven/Hol tar emot grannen Annelund i ett stekhett derby i toppen av femman.
– Vi möter kanske seriens formstarkaste lag, säger Säven/Hols tränare Per Krantz.

Säven/Hol har gått som tåget fram till för en dryg vecka sedan. Nu har laget två raka förluster, och har tappat lite mot Fristad och Södra Ving. Samtidigt har Annelund hittat storformen och är nu endast tre poäng efter Per Krantz mannar.

– Klart det är lite snopet med de två senaste matcherna när vi gjort det så bra tidigare. Framför allt har vi inte haft koll på ytan bakom backlinjen där det har droppat in lite bollar, så det är det första vi måste försöka justera, säger Per, som också berättar att truppen naggats lite i kanten.

– Andreas Krantz är borta med knäproblem och Jonas Ek är tveksam av samma anledning. Sen har David Hall förhinder också, men Adam Andersson är tillbaka jämfört med senast.

Trots att Säven/Hol-tränaren benämner Annelund som seriens formstarkaste lag är han hoppfull inför matchen.

– Vi har fortfarande alla möjligheter att göra något riktigt bra av den här hösten och jag ser fram emot hösten.

Och Krabbe sätter väl några baljor? 
– Han har gjort en otrolig säsong och under alla mina år har jag inte sett en spelare som är bättre i läget. Han har andra brister, men får han chansen så är det mål alltså.

Annelund har sex segrar och ett kryss på se sju senaste matcherna och tränare Krille Holmén menar att laget har allt att vinna i derbyt.

– Vi har inga förväntningar på oss som nykomling utan vi ska bara gå ut och köra och se hur långt det räcker. Vi ska möta alla topp tre-lagen och visade i våras att det var jämna matcher mot dem, säger Holmén, som lyfter fram några nyckelfaktorer till den fina sviten.

– Framför allt jobbar vi väldigt hårt för varandra hela tiden. Men vi har även spelat bra och självförtroendet har blivit större och större. Sen fick vi två bra förstärkningar när Jesper Blom kom hem från sin cykling och Johan Hermansson muckade. Det gav oss både spets och bredd.

Inför derbyt har Annelund inga skador eller avstängningar.

– Det har varit lite förkylt i veckan men förhoppningsvis ska alla vara tillgängliga, säger Krille Holmén till sist.

1 svar på ”Laddat för tufft toppmöte”

Lämna en kommentar