ANNONS:
ANNONS:

Lämnar HSK och blir assisterande tränare i Frisco

Adam Gelotte, 28, återvänder till Katebovallen och blir assisterande tränare till Federico Santamans. 
– Jag har trivts bra i Herrljunga, men det är många orsaker till att ville tillbaka till Frisco, säger Adam.

Adam Gelotte har varit en viktig pjäs i årets HSK. Men 2015 är han tillbaka i Frisco, där han tidigare spelat i två säsonger.

– Frisco är ett väldigt bra förening där många har ett stort hjärta för klubben. Och jag känner ju Federico sedan tidigare och vi har samma syn på fotboll, så jag tror att det samarbetet kan fungera bra.

Tanken är också att Gelotte ska fortsätta sin spelarkarriär. Och han hoppas att kroppen ska kännas bättre nästa år än den gjort 2014.

– Har haft en del problem med ljumskar och baksidor och har spelat med en del smärtstillande. Men i Frisco finns det en väldigt bra ”rehabiliteringsgubbe” som jag förhoppningsvis ska få lite hjälp av. Så förhoppningen är att benen ska kännas bättre.

Det fanns även ett praktiskt skäl till att byta till Frisco och division 6. Adam är sambo med Emma Bengtsson i klubbens damlag, och att tillhöra samma förening underlättar planeringen.

– Vi har två små barn  och nu ska vi lägga träningarna så att de aldrig krockar, och det kommer att underlätta för oss. Och jag spelar bara fotboll för att det är så roligt och då vill jag gärna ha det på mina premisser. Så det här känns som en jättebra lösning, säger Adam till sist.

Lämna en kommentar