ANNONS:
ANNONS:

Lars-Petter Björk inleder tränarkarriären i VIK FK

Lars-Petter Björk lämnar Gerdskens BK för Vårgårda IK:s organisation. Han ska agera spelande assisterande tränare till Niclas Springh i VIK FK i division 6.
– Känns som en jättebra lösning för mig, säger Lars-Petter.

Vårgårda IK FK föddes inför förra säsongen och efter ett år i utvecklingsserie är det nästa säsong dags att kliva in i division 6. Och nu förstärker man laget och ledarstaben med en rutinerad herre. 30-åringen Lars-Petter Björk ansluter från Gerskens BK.

– Jag har två barn hemma och eftersom Gerdsken ska träna väldigt mycket nästa säsong hade jag inte möjlighet att vara med på den satsningen. Jag har trivts väldigt bra i Gerdsken, men allt har sin tid, säger L-P.

I VIK FK kliver han inte bara in på planen utan ska även assisterna huvudtränare Niclas Springh, som också har för avsikt att befinna sig på planen.

– Jag känner Niclas ganska väl sedan tidigare. Vi spelade ju två säsonger ihop i Vårgårda tidigare och då samåkte vi dessutom mycket från Alingsås. Han kommer ha huvudansvaret och vara lite mer engagerad än jag, men det ska ändå bli roligt att testa på tränarskapet lite. Det ger det hela en extra krydda, säger Björk, som dessutom arbetar som lärare i Vårgårda.

 

Lämna en kommentar