ANNONS:
ANNONS:

Storseger för Gerdskens BK

Efter premiärförlusten tycks det ha lossnat för Gerdskens BK. I dag kom andra raka segern, nu med 5-1 hemma mot Kronäng.
– En ganska helgjuten insats, säger GBK-tränare Niklas Andersson.

Referatet med Jonas

Berat Berisha var bäst i GBK.
Berat Berisha var bäst i GBK.

Kronäng bjöd upp till kamp i 45 minuter. Efter det hängde bortalaget inte med i svängarna när gulsvart fortsatte att mala på.

– Vi har sett dem en match tidigare och visste att de skulle krokna. Och de dog ganska rejält i andra i dag också, säger Niklas Andersson.

När Jacob Borg väl satte straffen till 2-1 i inledningen av andra akten var det mer eller mindre klart. Berat Berisha smällde in två bollar efter det, och även Gustav Blomgren blev tvåmålsskytt när han adderade ytterligare en fullträff till den som betydde 1-0 i första halvlek.

– Första var väl hyfsat tajt, även om vi skapade mer än dem. Men i andra såg det riktigt bra ut. Det var stabilt bakåt och vi pumpade på rätt bra framåt också. Det var mycket spring i gubbarna i dag, säger Niklas, som ger det bästa betyget till Berat Berisha.

– Han var riktigt vass i dag. Sen var även Andreas Roos duktig på sin vänsterkant. Han är ju egentligen central fältare men gjorde det bra på en kant.

Nu har GBK två raka segrar efter den snöpliga förlusten i premiären.

– Riktigt skönt. NU är vi med där uppe så det är bara att köra vidare, säger Niklas Andersson.

ÖVRIGA LÖRDAGSMATCHER

Holmalunds IF – Hammarby 0-0

Gällstad – Alingsås IF 1-3
Mål: Andreas Johansson 3.

IK Frisco – Wargön 1-1
Mål: Maja Hansson.

Lämna en kommentar