ANNONS:
ANNONS:

Lotta nöjd trots förlust

Hemsjö IF räckte inte riktigt till mot serieledaren Tvärred/Vegby. Men trots 2-6 i baken var Lotta Löfwenius nöjd med insatsen.
– Vi gav dem en rejäl match, säger hon.

Referatet med Jonas

IMG_0105
Lotta Löfwenius.

Gårdagens match på Byvallen var inte gammal när hemmalaget tog ledningen. Elin Larsson hittade syrran Malin med en genial passning och 1-0 var ett faktum redan efter ett par minuter.

Visserligen vände gästerna på steken före paus men i början av andra halvlek slog Lisa Molin till och kvitterade.

– Vi gav dem verkligen en match och deras ledare sa efteråt att de hade blivit lite nervösa. Men tyvärr blev det lite som i tidigare matcher att vi inte riktigt orkar i andra halvlek, säger Lotta Löfwenius.

Tvärred/Vegby kunde avgöra matchen sista halvtimman och till slut vinna med hela 6-2. Men Lotta är ändå nöjd med tjejerna.

– Tycker att vi har gjort en bra vårsäsong och det ser även bra ut inför hösten. Vi har en del tjejer som ska köra igång med fotboll igen så truppen kan bli lite bredare. Så jag har förhoppningar om att vi ska kunna göra en bra höst även om vi kanske inte kommer kunna klättra så mycket i tabellen.

Lotta berättar vidare att de flesta i laget tränar en gång i veckan.

– Vi har två träningar i veckan med alla brukar inte komma varje gång. Men tjejerna spelar fotboll för skoj skull i första hand och då få vi ledare anpassa oss efter det.

Lämna en kommentar