ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 15 – plats 20 och 19

Den här julkalendern innehåller 24 luckor från fotbollsåret 2014. De första 14 luckorna består av händelser som sticker ut från mängden, medan de resterande tio bjuder på en högst personlig topplista över traktens 20 bästa fotbollsspelare. Listan är gjord både efter rena kvalitéer och efter hur viktig personen i fråga varit för sitt lag under 2014.
Håller du med? Eller undrar du hur i herrans namn jag har tänkt för att få ihop den här kalendern? Kommentera gärna nedan.

Julkalender 2014

20 – Johan Eriksson, Säven/Hol

Det stora navet på Säven/Hols mittfält, och en ganska komplett spelare på division 5-nivå. Stor, löpstark och ett tillräckligt bra spelsinne gör honom till en klockren tvåvägsspelare och utöver en stor arbetsinsats bidrar han även med en hel del poäng. Har ett förflutet i Holmalunds organisation och det hade varit roligt att se honom pröva i en större klubb igen. Problemet kan vara att han gör sig klart bäst som central mittfältare, och där är det svårt att slå sin in i traktens bästa lag.

 

19 – Rasmus Persson, Sollebrunns AIK

Den stora ledargestalten i Sollebrunn, och han är användbar både som sittande mittfältare och som mittback. Placeringssäker och bra närkampsspelare, och har dessutom alltid en hundraprocentig inställning. Har nämnts som ett ämne för högre divisioner, och i rätt miljö kan han säkert ta nästa steg i utvecklingen. Frågetecknet skulle kunna vara tempot, men eftersom han läser spelet bra har han möjlighet att kompensera att han inte är en hypersnabb sprinter.

Lämna en kommentar