ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 17 – Plats 15,16 & 8

Den här julkalendern består av 16 minnesluckor från fotbollsåret 2016. De sista åtta luckorna är vigda åt en högst personlig lista över årets bästa lokala spelare.

HERRAR PLATS 15
James Clark, Alingsås IF
I ett mycket bra AIF är det lätt att glömma den säkra sista utposten. James Clark har varit strålande hela säsongen och radat upp stabila aktioner som givit trygghet till hela den grönvita lagmaskinen.  Han har även gjort spektakulära räddningar och i vissa matcher räddat poäng åt den suveräna seriesegraren.

HERRAR PLATS 16
Erik Andersson, Gerdskens BK
Gerdskens rutinerade keeper hade likt laget en sämre vår och en mycket bra höst. När det blåste som värst under säsongens avslutande matcher visade Erik att han var att lita på och blandade stabilt spel med avgörande räddningar som räckte ända till division 3.

DAMER PLATS 8
Beatrice Persson, Holmalunds IF
Det är alltid kul med unga spelare som kliver in respektlöst och tar för sig på en ny och högre nivå. Det har minst sagt Beatrice Persson gjort i Elitettan under hösten. Bea hittade sin position som anfallare och smällde in sex mål, flera av dem av matchavgörande betydelse. Frågan är hur länge hon får stanna i Alingsåsfotbollen innan en större klubb lockar henne till sig.

Lämna en kommentar