ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 17 – plats 16 och 15

Den här julkalendern innehåller 24 luckor från fotbollsåret 2014. De första 14 luckorna består av händelser som sticker ut från mängden, medan de resterande tio bjuder på en högst personlig topplista över traktens 20 bästa fotbollsspelare. Listan är gjord både efter rena kvalitéer och efter hur viktig personen i fråga varit för sitt lag under 2014.
Håller du med? Eller undrar du hur i herrans namn jag har tänkt för att få ihop den här kalendern? Kommentera gärna nedan.

Julkalender 2014

16 – Fredrik Gustafsson, Gerdskens BK.

Från att ha varit en näst intill renodlad försvarsspelare i Holmalund har han i Gerdsken fått en lite annan roll. Han används ofta som mittfältare och faktum är att han i femman och fyran klarat av den rollen med bravur. Inställningen och närkampsspelet har alltid funnit där, men de senaste säsongerna har han även visar prov på kreativitet och en allt bättre passningsfot. Dessutom har han ledaregenskaper som alla behöver i sitt lag, och jag tror att alla gerdskare är nöjda med att ”Gust” valt att köra på även 2015.

15 – Adam Axede, Alingsås IF.

En skolad och duktig fotbollsspelare som hela tiden visar en vilja att utvecklas. Kom fram som vänsterback för ett par år sedan, men har de senaste åren haft en central roll i AIF:s lagbygge. Placeringssäker, bra passningsspelare och dessutom en gubbe som alltid levererar en helgjuten arbetsinsats. Har egenskaper som definitivt platsar i högre divisioner än trean, men behöver utveckla sitt tempo för att slå sig i den yppersta eliten. Spelsinnet räcker långt, men med lite mer snabbhet i benen skulle det räcka ännu längre. Ska bli roligt att se hur han hävdar sig i division 2 och Jonsered där allting går lite snabbare.

Lämna en kommentar