ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 18 – PLATS 13 och 14

Den här julkalendern innehåller inte oväntat 24 minnesluckor från det lokala fotbollsåret 2015. De inledande 17 bjuder på händelser, trender eller annat som stack ut lite över mängden, medan de sista sju luckorna innehåller topp 14 på min personliga lista över traktens bästa spelare under det gångna året.

Julkalender 2015

PLATS 14 – Felix Hjertqvist Jonsson
Redan en tidig onsdagskväll i februari förstod man att ynglingen skulle bli att räkna med på allra största allvar. Mittbacken var bland de bästa när Alingsås IF och Holmalund möttes i en träningsmatch på Alströmervallen och efter det fortsatte Felix verkligen på den inslagna vägen. Med sitt lugn och sin snabbhet var han i många matcher en avgörande faktor för AIF, trots att han gick ut nian så sent som i somras. Ett riktigt framtidsnamn som ska bli oerhört intressant att följa i framtiden.

PLATS 13 – Christoffer Ängberg
Holmalunds kämpe har inte gjort särskilt många matcher. Men när han var med hade han desto större betydelse för sitt lag. Med Ängberg på planen vändes den bedrövliga trenden och kontraktet räddades. Han är ingen bollbohem eller fotbollsgeni, men har så mycket annat som behövs när man måste vinna fotbollsmatcher. Dessutom har han utvecklat sitt passningsspel med åren och är inte bara en slitvarg och pådrivare. En lagkapten som verkligen tog sitt ansvar under samtliga minuter kroppen höll för spel.

Lämna en kommentar