ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 18 – plats 13,14 & 7

Den här julkalendern består av 16 minnesluckor från fotbollsåret 2016. De sista åtta luckorna är vigda åt en högst personlig lista över årets bästa lokala spelare.

HERRAR PLATS 13
Anton Stenseke, Holmalunds IF
Som många känner till lider han av blödarsjuka och missar därmed ofta flera matcher per säsong. I år var ingen undantag, men däremot tycker jag att han leverade stort i de matcher han deltog. Hade han lirat 22 gånger 90 hade han säkerligen varit högre upp på listan, men med sin inställning, sitt poängspel och betydelse för Holmalund vill jag ändå ha med honom på listan.

HERRAR PLATS 14
Felix Hjertqvist Jonsson, Alingsås IF
Den mycket lovande mittbackstalangen sägs vara uppvaktad av flera allsvenska klubbar. Och det är sannerligen lätt att förstå varför efter den utvecklingen han har visat. I fjol var han nykomling i fyran och i år har han ofta dominerat i densamma. Med sin smartness läser han spelet på ett föredömligt sätt och med sin snabbhet är han först in i situationerna och avvärjer innan det hinner bli någon farlighet. Kommer klara steget till division 3 galant.

DAMER PLATS 7
Katti Ölvebo, IK Frisco
Den rutinerade mittbacken bytte till Frisco från Holmalund i våras. Det blev ett mycket fint tillskott på Katebovallen och Katti kunde ge en redan stabil backlinje än mer stabilitet. Hon var det naturliga ankaret i mittlåset och har ett lugn som smittar av sig på laget. Dessutom har hon ett bra tillslag med båda fötterna som ett offensivt vapen.

Lämna en kommentar