ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 19 – Plats 11,12 & 6

Den här julkalendern består av 16 minnesluckor från fotbollsåret 2016. De sista åtta luckorna är vigda åt en högst personlig lista över årets bästa lokala spelare.

HERRAR PLATS 11
Anton Vilstrup, Vårgårda IK
Kom visserligen från division 4, men med sin erfarenhet från högre divisioner var de flesta eniga om att detta var ett ruskigt bra nyförvärv för VIK. Så blev det också, då Vilstrup med sitt lugn och sin bolltrygghet tog hand om vänsterbacksplatsen på ett strålande vis. Hög lägstanivå – precis som resten av Vårgårda IK.

HERRAR PLATS 12
Andreas Glännbro, Alingsås IF
Inte lika dominant som för ett par år sedan men fortfarande tillräckligt bra och tillräckligt betydelsefull för AIF för att gå in på en sådan här lista. Bidrar alltid med en hundraprocentig inställning, bra närkampsspel och konstruktivt spel framåt. Har hittat samarbetet med Felix Hjertqvist Jonsson på ett bra sätt och det mittbacksparet har alla möjlighet att bli svårforcerat även i trean.

DAMER PLATS 6
Ronia Gustafsson, Holmalunds IF
Med många nya spelare inför säsongen tror jag att Ronias hjärta för klubben varit betydelsefullt. Hon tillhör ryggraden i laget och har gjort många bra matcher från sin mittbacksposition, trots att hon har spelat med flera olika namn jämte sig. Hon läser spelet mycket bra och jag ser henne som en given ledare för HIF även i framtiden.

Lämna en kommentar