ANNONS:
ANNONS:

Lucka 20 – plats 10 och 9

Den här julkalendern innehåller 24 luckor från fotbollsåret 2014. De första 14 luckorna består av händelser som sticker ut från mängden, medan de resterande tio bjuder på en högst personlig topplista över traktens 20 bästa fotbollsspelare. Listan är gjord både efter rena kvalitéer och efter hur viktig personen i fråga varit för sitt lag.
Håller du med? Eller undrar du hur i herrans namn jag har tänkt för att få ihop den här kalendern? Kommentera gärna nedan.

Julkalender 2014

10 – Joakim Berg, Vårgårda IK.

Joakim Berg är en modern försvarsspelare som har många strängar på sin lyra. Defensivt är han otroligt placeringssäker och har dessutom utvecklat sitt närkamps- och huvudspel de senaste säsongerna. Med sin fina vänsterfot är han också mycket användbar i det offensiva spelet och är inte sällan den som sätter igång Vårgårdas anfall. Har kvalitéer för att spela högre upp än trean om han vill och får chansen. Kanske är han lite liten till växten för att bli mittback på elitnivå, men då kan han å andra sidan användas som vänsterback istället.

9 – Niklas Eriksson, Vårgårda IK.

Vilket kap Vårgårda IK gjorde när de hittade Niklas Eriksson i Strömstad. Målvakten har stor del i det oerhört stabila lagbygge Peo Häggström har byggt upp och Eriksson har varit en viktig del i den klättring VIK har gjort. Med pondus äger han alltid det egna straffområdet och han har den här säsongen också svarat för flera poänggivande parader. Dessutom håller hans avlevereringar näst intill allsvensk klass, med en vänsterfot av allra yppersta kvalité.

Lämna en kommentar