ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 20 – Plats 9,10 & 5

Den här julkalendern består av 16 minnesluckor från fotbollsåret 2016. De sista åtta luckorna är vigda åt en högst personlig lista över årets bästa lokala spelare.

HERRAR PLATS 9
Oliver Östlind, Holmalunds IF
Bredvid André Nilsson var Oliver Östlind Holmalunds enskilt starkaste anfallsvapen. När allt stämmer för honom är han alltid ett hot för motståndet med sin enorma snabbhet. I mina ögon har han gjort sin bästa säsong någonsin, med fler poäng och färre tekniska misstag än tidigare. Han behöver dock jobba på sin jämnhet och på att få upp sin lägstanivå något. Gör han det kan kan klättra på den här listan till nästa år – då i AIF:s grönvita tröja.

HERRAR PLATS 10
Calle Skoglöf, Holmalunds IF
Målvakten som slutade och sedan började igen har i mina ögon varit traktens bästa keeper den gångna säsongen. Oerhört lugn och säker, och jag har inte hört talas om något misstag som renderat i baklängesmål. Dessutom har han gjort ett par avgörande räddningar och totalt sett tror jag att även Skoglöf har gjort sin bästa säsong i karriären. Tala om att sluta på topp nu när han blir assisterande tränare i Alingsås IF.

DAMER PLATS 5
Maja Hansson, IK Frisco
När hon inte fick plats i Holmlunds trupp blev Frisco det naturliga valet för Hansson. Och vilket tillskott det blev på Katebovallen. Med sin teknik och speed har hon skapat besvär för alla försvar i division 2 och har lirat fram Annelie Carli till flera mål den här säsongen. Helt enkelt en kanonsäsong av Maja Hansson.

Lämna en kommentar