ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 21 – PLATS 7 och 8

Den här julkalendern innehåller inte oväntat 24 minnesluckor från det lokala fotbollsåret 2015. De inledande 17 bjuder på händelser, trender eller annat som stack ut lite över mängden, medan de sista sju luckorna innehåller topp 14 på min personliga lista över traktens bästa spelare under det gångna året.

Julkalender 2015

PLATS 8 – Tobias Bayard
Under Annelunds miserabla vårsäsong var det Tobias Bayard som bar lagets offensiv på sina axlar. Under hösten fick han mera avlastning av sina lagkamrater men var ändå den klart lysande stjärnan i årets upplaga av Annelund. Med teknik, snabbhet, inställning och målfarlighet var han alltid ett hot för alla lag. Nästa år ska han återigen får prova sina vingar högre upp i seriesystemet när han spelar med Vårgårda IK i trean.

PLATS 7 – Fredrik Wiland
Tror att jag har sett Alingsås IF fem matcher i år. Fredrik Wiland har tillhört de bästa i alla av dem, och även i andra matcher har han ofta nämnts som en dominant. Löpstark, teknisk, snabb och dessutom en bra blick och fin vänsterfot. Har spelat mest vänsterback där han främst har sina spetsegenskaper i offensiven. Vissa matcher har han flyttats upp i banan och då har även ett par mål och assist tickat in på kontot. Slog igenom i Gerdsken för ganska många år sedan och har sedan haft en lite svajig karriär. Men frågan är om inte säsongen 2015 är hans bästa i karriären totalt sett.

Lämna en kommentar