ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 21 – Plats 7,8 & 4

Den här julkalendern består av 16 minnesluckor från fotbollsåret 2016. De sista åtta luckorna är vigda åt en högst personlig lista över årets bästa lokala spelare.

HERRAR PLATS 7
Marco Stua, Gerdskens BK
En mycket skön mittfältare att ha i sitt lag. Ger alltid hundra procent för laget och är kanske typexemplet för en tvåvägsspelare på den här nivån. Duktig med bollen framåt och samtidigt slitvarg bakåt, och i år tycker jag också att han har lyckats få ihop helheten bättre än de senaste åren. Blir en mycket viktig kugge i GBK i trean nästa år.

HERRAR PLATS 8
Jonas Aronsson, Vårgårda IK.
Utan att veta säkert gissar jag att det var ett tag sedan en lokal spelare gjorde 17 mål i division 3. Och att det då är en kille som hämtats från division 6 som gör det blir det extra imponerande. Aronsson har lyckats anpassa sig rekordsnabbt till den tuffare miljön och succén har varit total. Löpstark, snabb, frän och dessutom kylig i avsluten är saker som Aronsson har varit under sin första säsong på Tånga hed.

DAMER PLATS 4
Sandra Augustsson, Holmalunds IF
Här pratar vi vass målskytt. På värsäsongen var hon HIF:s klart mest produktiva spelare och var länge med i toppen av skytteligan. En sämre höst gjorde dock att hon stannade på sina åtta mål, men även det är starka papper när man gör det i en nykomling som slutade på undre halvan. Kom från QBIK inför året, och nu är det klart att hon stannar i Holmalund även 2017.

Lämna en kommentar