ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 21 – plats 8 och 7

Den här julkalendern innehåller 24 luckor från fotbollsåret 2014. De första 14 luckorna består av händelser som sticker ut från mängden, medan de resterande tio bjuder på en högst personlig topplista över traktens 20 bästa fotbollsspelare. Listan är gjord både efter rena kvalitéer och efter hur viktig personen i fråga varit för sitt lag.
Håller du med? Eller undrar du hur i herrans namn jag har tänkt för att få ihop den här kalendern? Kommentera gärna nedan.

Julkalender 2014

8 – Kristoffer Holmén, Annelunds IF.

Krille är tvåvägsspelaren som var en av de stora ledargestalterna under Annelunds storhetstid i division 2. Nu har han visserligen passerat zenit i karriären, men han hör ändå hemma på topp tio på en sådan här lista. Som rättvänd mittfältare med boll mot motståndarens backlinje är han fortfarande bäst i trakten, och hans högerfot är alltid ett hot när han har bollen under kontroll. Dessutom en grym arbetskapacitet och långa inkast som ytterligare spetskompetens.

7 – David Johansson, Alingsås IF.

Första året i Alingsås IF blev en besvikelse för laget men snudd på succé för David Johansson. När han är vältränad och på rätt spelhumör, vilket han varit större delen av säsongen, är han en tämligen komplett spelare i division 3. Stark i kroppen, funktionell teknik, bra blick för spelet och dessutom en poängspelare, ja David Johansson har det mesta för att spela högre upp. Tidigare i karriären har han provat i Varbergs BoIS, men lyckades aldrig slå sig in i laget där. Återstår att se om han får fler liknande möjligheter framöver.

Lämna en kommentar