ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 23 – plats 2

I den här julkalendern minns vi tillbaka på fotbollsåret 2017. De första 12 luckorna är minnesluckor av enskilda händelser, medan de sista 12 luckorna bjuder på en nedräkning på en personlig lista över traktens bästa spelare den gångna säsongen.

PLATS 2

Moa Edrud – Holmalunds IF
Några landslagssamlingar har kombinerats med en nyckelroll för HIF i Elitettan. Har varit lysande i många matcher men saknat den där riktiga jämnheten för att hamna överst på min lista. Men jämnheten och en högre lägstanivå lär komma med åren, Moa är ju bara 17 år. Nästa säsong får hon dessutom möjlighet att utvecklas i en ännu bättre miljö när hon lirar allsvenskt med Växjö DFF.

André Nilsson, Holmalunds IF
Efter ett 2016 där han inte riktigt kom upp i nivå var han i våras tillbaka i gammalt gott slag. Med teknik och rapphet lekte han fotboll i många matcher, inte minst i derbyt på Mjörnvallen där han var klassen bättre än alla andra på planen. Hösten kantades av skador men han bet ihop och med ett halvtrasigt knä var han genomgående bäst i de tre kvalmatcher som grejade nytt kontrakt i division 3. Utan skadan hade han – om han själv velat – varit förlorad för HIF, men nu rehabiliterar han för en ny säsong på Brogårdsvallen.

Lämna en kommentar