ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 23 – plats 4 och 3

Den här julkalendern innehåller 24 luckor från fotbollsåret 2014. De första 14 luckorna består av händelser som sticker ut från mängden, medan de resterande tio bjuder på en högst personlig topplista över traktens 20 bästa fotbollsspelare. Listan är gjord både efter rena kvalitéer och efter hur viktig personen i fråga varit för sitt lag.
Håller du med? Eller undrar du hur i herrans namn jag har tänkt för att få ihop den här kalendern? Kommentera gärna nedan.

Julkalender 2014

4 – Mattias Berg, Vårgårda IK.

När Mattias Berg lufsade runt i division 5 för några år sedan kan jag ärligt säga att jag inte såg den potential i honom som han visat upp i år. Han har vuxit ut till en rese i mittförsvaret, och den största anledningen till det är hans väl utvecklade fotbollshjärna. Har varken den där riktiga storleken eller snabbheten, men kompenserar upp det på ett imponerande sätt. Oerhört följsam i försvarsarbetet och har haft en fot på rätta stället åtskilliga gånger den här säsongen. En rolig utveckling, och det ska bli kul att fortsätta följa Mattias Berg 2015.

3 – Sara Svensson, Holmalunds IF.

För ett år sedan höll jag Lina Persson som bästa försvarsspelare i Holmalund. Men i år har Sara Svensson visat att hon är nummer ett. Med en otrolig stabilitet håller hon ihop backlinjen och är placeringssäker, stark i närkamperna och har dessutom en helt okej passningsfot. Huvudspelet är en annan god egenskap, och det är även användbart i det offensiva straffområdet. Med lite mer explosivitet kunde hon ha spelat ännu högre upp, men i division 1 lär hon bli svårpasserad även 2015.

3 svar på ”LUCKA 23 – plats 4 och 3”

  1. 1:an och 2:an imorgon är ingen spelare, det är helt klart två röda tränare…den ena håller till ca 2 mil nordöst om Alingsås och den andra håller till i potatisstaden, annars vore det tjänste fel av herr Mökander…God Jul ifrån Nordsjön.

    Svara
    • Om du läser så är det fotbollsspelare han rankar inte tränare men frågan på bästa tränare så har du rätt , men Det ser mer ut som en lista för mvp för laget och inte bästa spelare individuellt .

      Svara

Lämna en kommentar