ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 24 – Plats 1,2 & 1

Den här julkalendern består av 16 minnesluckor från fotbollsåret 2016. De sista åtta luckorna är vigda åt en högst personlig lista över årets bästa lokala spelare.

HERRAR PLATS 1
Andreas Johansson, Alingsås IF. 
Kom som ett uppsnackat nyförvärv från Torslanda IK, och som han levererade. Per Krantz gjorde det enda rätta och satte honom som toppforward, och Johansson såg ut att njuta av varje minut på planen. Löpte kopiösa mängder och skapade lägen både åt sig själv och andra. Stor, stark, bra skott med båda fötterna och vass i läget. 26 baljor talar sitt tydliga språk. Dessutom en grym mentor för alla unga spelare.

HERRAR PLATS 2
Daniel Olafsson, Vårgårda IK.
Var överst på listan 2014 för att sedan halka just utanför i fjol. Men i år har Daniel Olafsson tagit mer plats i VIK igen, trots att konkurrensen varit hårdare än någonsin. Han är oerhört spelskicklig och smart fotbollsspelare som är användbar i hela centrallinjen, men han är heller inte rätt för att ta på sig blåstället när det krävs. Ska bli riktigt intressant att följa honom i division 2, för någonting säger mig att han kommer anpassa sig till det högre tempot på ett lysande sätt.

DAMER PLATS 1
Heather Williams, Holmalunds IF.
Visst, amerikanskan spelade långt ifrån alla matcher i Holmalund. Men i de hon medverkade tycker jag att hon hann visa att hon varit traktens bästa spelare den här säsongen. Snabb, tuff och individuellt skicklig med bollen gör att hon hamnar överst på min lista, även om det så klart var synd att arbetstillståndet kärvade och att hon försvann från Elitettan alltför tidigt.

 

BUBBLARE SOM VAR MED I SNACKET
Berat Berisha – Gerdskens BK.

Caroline Berling – Holmalunds IF.

David Johansson – Alingsås IF.

Noora Matikainen, Holmalunds IF.

Sebastian Mårtensson, Holmalunds IF.

Fredrik Wiland – Alingsås IF.

Emma Bengtsson – IK Frisco.

Jocke Berg – Vårgårda IK.

Fredrik Gustafsson – Gerdskens BK.

Anna Furberg – Holmalunds IF.

…………………

Vem saknar du på listan? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar