ANNONS:
ANNONS:

Lucka 3 – Gästskribenterna

Den här julkalendern består av 14 minnesluckor från fotbollsåret 2018. De sista tio luckorna utgörs sedan av en högst personlig lista över traktens bästa spelare under det gångna året.

Även under 2018 har vi haft fem personer som förgyllt våra onsdagar. Samuel Thorell, Nicole Fallqvist, Lasse Samuelsson, Hanna Emanuelsson och Martin Lund har alla bidragit med många läsvärda texter, och jag vill ännu en gång rikta ett tack till dem för deras insatser.

Lasses anekdoter, Martins uppladdningstext inför en av Sveriges VM-matcher, Samuels minnen från ungdomsåren i ÖIS, Hannas stolthet över att tillhöra Alingsås KIK och Nicoles hyllning av Mjörnvallen är alla fina exempel på vad vi har fått läsa om under året.

Men mitt bästa minne blir något helt annat. Mitt i sommaren när Lasse Samuelsson hade som mest att göra med Gothia Cup och datorn låg kvar på jobbet löste han situationen på ett kreativt sätt när det var hans tur att skriva. Han tog helt enkelt ett kollegieblock, skrev sin text för hand, fotade av sidorna och skickade bilderna till mig. Visserligen fick jag sitta och skriva in texten från bilderna, men vi höll ändå vårat mål med att publicera på utsatt dag.

Här kan du scrolla igenom alla inlägg från våra gästskribenter.

Lämna en kommentar