ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 9 – BERG- OCH DALBANAN

Den här julkalendern innehåller inte oväntat 24 minnesluckor från det lokala fotbollsåret 2015. De inledande 17 bjuder på händelser, trender eller annat som stack ut lite över mängden, medan de sista sju luckorna innehåller topp 14 på min personliga lista över traktens bästa spelare under det gångna året.

Julkalender 2015

BERG- OCH DALBANAN
Herrljunga SK:s 2015 gick minst sagt upp och ner. Starten på seriespelet var väldigt bra med fem segrar på de åtta inledande matcherna, och så långt var HSK med och högg i toppen. Men sen hände något. Våren avslutades med fem raka förluster, efter att allt självförtroende varit som bortblåst. Jag var på plats för att titta på våravslutningen på Skoghälla, och där vek hemmalaget ner sig efter att ha haft topplaget Råda på gaffeln.

De två första höstmatcherna var väl så där, men efter tog tog det fart i berg- och dalbanan igen. Först gick det uppåt med fyra raka segrar, och sedan bar det i väg utför när seriespelet avslutades med tre raka nederlag.

Till slut blev Herrljunga åtta i tabellen, mitt i ingenmansland. Kanske en liten missräkning att laget inte höll ihop det bättre, det som saknades för att slå sig in på övre halvan var ju så klart jämnheten och kontinuiteten.

Här kan ni läsa referatet från HSK-Råda.

Lämna en kommentar