ANNONS:
ANNONS:

Ludde gör en nystart i AIF

Efter att inte ha spelat en enda match på hela våren lämnar Ludvig Andersson Vårgårda IK. 
– Jag behöver en nystart, säger han om bytet till division 3 och Alingsås IF.

Vårgårda IK värvade friskt inför urpremiären i division 2. Det gjorde att några spelare hamnade i kläm, och en av dem var Ludde Andersson som inte fått någon speltid alls. Han har heller inte lirat med FK i femman så det har inte blivit några seriematcher alls under 2017.

– Jag kan tycka att klubben värvade för mycket. De som kom tycker jag inte har förtjänat att vara med eftersom de inte tog upp klubben till tvåan. Så det känns tråkigt att lämna, säger Ludde, som dock tycker att hans dialog med VIK varit bra.

– Jag hade planer på att lämna redan på försäsongen men så gjorde vi en överenskommelse om att vi skulle prova ett tag och att de inte skulle stoppa mig om jag ville lämna senare. Och de höll vad de lovade så det känns bra.

Ludvig Andersson hinner inte bli spelklar till kvällens DM-match mot Norrby. Men om allt går som det ska finns han tillgänglig till bortamötet med Gnosjö på nationaldagen.

– Jag är riktigt sugen på att komma igång igen så det ska bli riktigt kul.

Alingsås IF har förlorat två raka matcher i division 3, men parkerar ändå på fjärdeplats. Klicka här för fullständig tabell.

Lämna en kommentar