ANNONS:
ANNONS:

Månadels Elva i september

Så redovisar vi årets sista Månadens Elva. Och vi väljer en 3-4-3-uppställningen för att få med alla heta spelare de senaste veckorna.

MÅLVAKT
James Clark, Alingsås IF.
Han som kallas Alingsås bästa spelare 2018 av några tar plats mellan stolparna. En viktig pusselbit i det lagbygge som spelade hem fyran.

BACKLINJE
Rasmus Persson, Alingsås IF.
Grönvitt har med hela fyra spelare i den här elvan. Rasmus Persson förtjänar sin plats för att redan första året på den här nivån ha vuxit ut till en nyckelspelare.

Fredrik Gustafsson, Gerdskens BK.
Försvarsankaret lägger upp skorna på hyllan efter en mycket gedigen karriär. Får inte bara den här platsen för lång och trogen tjänst, utan var viktig i mittlåset när GBK gick för en kvalplats.

David Lager, Vårgårda IK.
Har gjort en succécomeback i VIK:s backlinje. Försvarsspelet hamnade rätt när stabile lager anslöt och klaras kontraktet är det mycket tack vare Lagers intåg.

MITTFÄLT
Bailey McDonugh, IK Frisco.
Har etablerat sig som en absolut nyckelspelare i Leif Anderssons lagmaskin som lekte hem division 2. Flitig poängspelare också.

David Johansson, Alingsås IF.
Har en grym potential men tyvärr något ojämn. Men i september månad har han varit vass på mitten.

Jacob Borg, Gerdskens BK.
Kapten och absolut nyckelspelare för GBK. Bolltrygg som få, men även slitvarg och hygglig poänggörare. Komplett på division 3-nivå.

Rebecka Sultan, Alingsås FC.
Bredvid Lisa Johansson den som gjort störst avtryck i AFC. Vuxit ut till vass målgörare, men kan mycket mer än så på en fotbollsplan.

ANFALL
Gustav Carlsson, Annelunds IF.
Fem mål när AIF säkrade seriesegern. Och dessutom en i övrigt bra septembermånad från anfallaren.

Albinot Rexhepi, Vårgårda IK.
Inte första gången han är med i Månadens Elva. Men det förtjänar man efter 20 mål i division 2. Nu återstår bara att skjuta kvar VIK i tvåan också.

Oliver Östlind, Alingsås IF.
AIF:s starkaste offensiva vapen totalt sett. Klev fram i seriefinalen som i praktiken tog grönvitt tillbaka till trean.

COACH
Kjell Andersson, Hemsjö IF.
Lyckades med konststycket att få Hemsjö att tända till mot slutet av säsongen när man håvade in tre raka segrar. Sånt som kan betyda något inför arbetet med nästa säsong.

Lämna en kommentar