ANNONS:
ANNONS:

Månadens elva i augusti

Då var det dags att presentera en ny upplaga av Månadens elva. I dag fokuserar vi på de som varit hetast i augusti.

MÅLVAKT
Jim Olsson, Herrljunga SK
HSK har haft ett bra snitt vad det gäller insläppta mål den senaste månaden. Målvakten Jim Olsson har så klart en stor del i det även om skärpningen har varit kollektiv. Att Olsson fortsätter mota det han ska blir viktigt i jakten på nytt kontrakt.

BACKLINJE
Filip Larsson, Gerdskens BK.
Augusti var månaden när assistkungen Larsson även skrev in sig själv i målprotokollet för första gången. Fortsätter att spela imponerande stabilt match efter match, vilket brukar vara en svårighet när man är ung.

Sandra Johansson, Östadkulle SK.
Den före detta Holmalundsspelaren har varit strålande på sistone och styrt upp backlinjen på ett strålande vis. Har mycket rutin och är så klart riktigt vass i division 4.

Jonas Ek, Säven/Hol
”Hade gått in i VIK om han hade kunnat träna ordentligt för sitt jobb”. Det är ett omdöme jag hört om Säven/Hols mittback på sistone. ”Dominant över hela planen” är ett annat.

Ludvig Andersson, Alingsås IF.
Lirar inte vänsterback, jag vet. Men för att klämma in Ludde – som fortsatt att leverera avgörande insatser för AIF – var jag tvungen att göra på detta vis. Och ytterback har han lirat med viss framgång tidigare.

 

MITTFÄLT
Fredrik Johansson, Gerdskens BK.
Målskyttet har kommit igång i takt med att Fronken blivit fulltränad. Lirar mest anfallare nu för tiden, men i min offensiva elva får han ta hand om högerflanken.

Moa Jarl, Alingsås FC.
Ett viktigt mittfältstankare som sällan eller aldrig gör en dålig match. Har högre divisioner i kroppen, så i ettan är hon ofta dominant.

Daniel Olafsson, Vårgårda IK.
Har haft en del skadebekymmer men levererar så gott som alltid när han är med. VIK har gjort en resultatmässigt okej månad och det har Daniel stor del i.

Annelie Carli, IK Frisco.
Den ”ordinarie” måldrottningen i Frisco hade ingen bländande vår. Men under hösten har hon verkligen levererat både många och viktiga mål. Får en offensiv yttermittfältsplats här.

ANFALL
Set Wingquist, Vårgårda IK FK.
Ett namn som det är dags att börja ta på allvar i den lokala fotbollen. På senare tid har han gjort flertalet poänggivande mål för sitt VIK FK.

Albonit Rexhepi, Vårgårda IK.
Tycks vara mannen som ska skjuta kvar VIK i division 2. Tillhör skytteligatoppen i hela serien, vilket är mycket starkt för att lira i ett bottenlag.

COACH
Mikael Öhman, Holmalund IF.
HIF har nu fem raka utan förlust. Det tyder på en trupp i harmoni och där har tränaren ofta en viktig roll att spela. Dessutom ser HIF ut att säkra kontraktet i tid den här säsongen istället för i sista sekunden som i fjol.

Lämna en kommentar