ANNONS:
ANNONS:

Månadens elva i juni

Vårens tredje upplaga av Månadens elva är här. Den här gången fokuserar vi logiskt nog på de spelare som varit formstarka i juni månad.

MÅLVAKT
Erik Andersson, Gerdskens BK.
Knäet läkte ihop lagom till seriestart och efter det har Erik varit en säker sista utpost. I juni månad har han haft mer att stå i och har då levererat genomgående bra insatser.

BACKLINJE
Felix Hjertqvist Jonsson, Alingsås IF.
Har tränat bättre på slutet och har då också spelat in sig i den grönvita elvan. Och där hör han hemma, har han visat den sista månaden.

Robin Liljedahl, Östadkulle SK.
En riktig murbräcka när han är på humör, och i juni månad har han varit en starkt bidragande orsak till att ÖSK vaknat till liv och börjat plocka poäng.

Mattias Berg, Vårgårda IK FK.
Startade året i tvåan med VIK men har på senare tid varit en absolut nyckelspelare i FK:s backlinje. Lugn och placeringssäker är kanske hans främsta egenskaper.

Daniel Svensson, Holmalund.
Sicken tur för HIF att Svensson kom hem igen. Rutinerad, trygg och rejäl i sitt spel, och dessutom med en helt okej uppspelsfot. Lirat mest mittback, men här blir han vänsterback för att få ihop elvan på bästa sätt.

 

MITTFÄLT
Marie Edwardsson, Östadkulle SK.
Har svarat för ett par avgörande mål för ÖSK som fortsätter att jaga seriesegern i fyran.

Alexandra Schwartz, IK Frisco.
Har varvat upp igen efter en period där det var tystare om henne. Bäst på plan i flera matcher för Frisco på senare tid.

Jacob Borg, Gerdskens BK.
Lagkapten och mittfältets stora snidare. En av nyckelspelarna som dessutom kliver fram som målskytt ganska ofta.

André Nilsson, Holmalund.
Trots ett sämre derby tar Nilsson hand om vänsterflanken här. Har avgjort flera matcher för sitt Holmalund i juni månad.

ANFALL
Lisa ”Mini” Johansson, Alingsås FC.
Vore tjänstefel att inte plocka med Mini i det här laget efter alla mål hon har levererat. Känns omöjligt att AFC får  behålla henne nästa år, om hon inte försvinner redan i sommar?

Marcus Pettersson, Mjörn.
Den förre Spark- och Holmalundsspelaren har visat målform på sistone och gjort en del avgörande insatser för Mjörn.

COACH
David Andersson, Södra Härene.
Fick ta över ett lag i spillror i vintras men har de sista veckorna hittat en stabilitet som genererat både bra prestationer och en hel del poäng.

Lämna en kommentar