ANNONS:
ANNONS:

Många heta matcher

Så var det fredag igen. Och som vanligt firar vi in helgen med en lista över några av de kommande matcherna.

EFFK – Frisco
Serie: Division 6 Falköping.
Kommentar: En nyckelmatch för Frisco om man vill skaka av sig EFFK i botten. Peter Petterssons gäng har haft ganska skral poängutdelning på sistone, men här tror jag man är det bättre laget och kniper årets andra seger.
Tips: 2-4.

Alingsås IF – Ulricehamns IFK
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Två obesegrade lag drabbar samman och AIF har här chansen att haka av Ulricehamn en bit. Att tippa emot grönvitt finns inte i den här serien, även om hemmalaget så klart måste göra jobbet fullt ut om man ska vinna här. Men det tror jag att man löser.
Tips: 3-1.

Holmalund – Trollhättans BoIS
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Ska det bli en tredje raka seger för Holmalund? Ja, chansen finns när detta passningsorienterade BoIS gästar Brogårdsvallen. Ur tabellsynpunkt är matchen oerhört viktig, och jag tror bannemig att HIF till slut drar det längsta strået. Men det blir tajt.
Tips: 2-1.

Vänersborgs IF – Vårgårda IK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Ett viktigt möte där andra raka VIK-segern skulle ge kontakt med mittenlagen medan en förlust skulle förankra laget på den undre halvan. Men efter trendbrottet och islossningen framåt senast tror jag poängchansen är god, även om VIF gjort en bättre vår än jag förväntade mig.
Tips: 1-2.

Alingsås FC – Göteborgs DFF
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Sex poäng på sex matcher duger inte för AFC om man vill vara på övre halvan. Därför bör man vinna här om man vill haka på tåget, men faktum är att gästerna ännu inte förlorat utan kryssat fem av sex matcher. Därför borde man väl tippa oavgjort här också, men jag tror att Bea Persson blir en injektion för AFC som tar tre poäng här.
Tips: 2-1.

Sandared/Sjömarken – Säven/Hol
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Här behöver Säven/Hol vinna om man ska ha en chans att vinna den här serien. Men även för att haka på i racet om kvalplatsen skulle en seger sitta fint, men fullpoängaren på bortaplan är så klart tuffast tänkbara motstånd. Vid maximal prestation kan så klart Krabbe och kompani vinna här, men jag drar till med ett klyk som tips.
Tips: 2-2.

Nossebro – Östadkulle
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Vid förlust har börjar ÖSK:s väg mot säker mark bli väldigt lång. Därför är det så nära kniven på strupen man kan komma när det handlar om den sjunde omgången, och kanske att det kan få Klas Karlssons mannar att prestera. Men formkurvan har inte varit bra, och det här är på intet sätt en lätt match. Tre gulsvarta poäng behövs, men i mitt tips få de bara en.
Tips: 3-3.

Brämhult – Hemsjö
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: Efter trendbrottet i veckan skulle Hemsjö behöva en ny seger här för att på allvar vara med i kampen om en plats över strecket. Brämhult ligger just ovanför så kommer Hemsjö upp i prestation finns alla möjligheter att vinna. Och jag är optimist och tippar bortaseger.
Tips: 2-4.

Lämna en kommentar