ANNONS:
ANNONS:

Marigona nobbar Holmalund för Skövde KIK

Vårgårdatjejen Marigona Durguti, 19,  har spelat tre säsonger i Falköpings KIK. Men nu när det vankas klubbyte blir det troligen inte Holmalunds IF, utan istället alingsåsarnas seriekollega Skövde KIK.

Marigona Durguti kom fram som stor talang i Vårgårda IK och plockades snart upp av Falköpings KIK. Där har hon spelat i tre säsonger – eller egentligen två och en halv.

– Jag tog ett uppehåll från fotbollen hela våren. Jag hade inte den rätta motivationen och så var det mycket i skolan innan studenten också. Men nu under hösten har jag spelat med Falköping igen, säger  Marigona.

Men någon vidare spel i Falköping blir det inte. Vårgårdatjejen har istället uppvaktats av såväl Skövde KIK som Holmalunds IF.

– Jag tränade med Holmalund i onsdags och det kändes bra och det var snälla människor och så. Men för min del lutar det ändå åt Skövde, och det sa jag till Holmalund också.

Vad ligger bakom det valet?

– Jag har tränat mer med Skövde så jag känner både tränarna och tjejerna mer där. Så jag tror det blir lättare att komma in i gänget och det är väldigt viktigt att man trivs för att kunna prestera.

 

 

Lämna en kommentar