ANNONS:
ANNONS:

Några heta matcher

Vi firar den här klämdagen med att lista några heta matcher.

Lidköpings FK – Alingsås FC
Serie: Elitettan.
Kommentar: Glödhett toppmöte mellan två formstarka lag. Frågan är om AFC:s defensiv står pall även mot serieledaren och om Rebecca Cameras återigen kan luckra upp motståndet. En ruskigt spännande match där vinnaren verkligen visar att den vill vara med och kriga om en plats i allsvenskan. Tror på en jämn och tät match med ett kryss eller uddamålsseger åt något håll som utfall.
Tips: 1-1.

Gerdskens BK – Vårgårda IK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Spännande derby där GBK tog första segern borta mot IFK Tidaholm i veckan. Ett välkommen trendbrott så klart, men VIK tog å sin sida en tung 1-0-seger och visade än en gång att lagets defensiv är stark. Otroligt svårtippat, men trots Gerdskens trea senast är min känsla är att VIK:s större rutin och tyngd kan bli avgörande här.
Tips: 1-3.

Alingsås IF – Trollhättans BoIS
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Efter två raka förluster vann AIF till slut med 2-1 mot IFK Mariestad i veckan efter sent avgörande av Axel Heljegård. Trollhättan har å sin sida kommit igång rätt bra på sistone och det här tror jag inte blir något promenad i parken. Men ska man hänga på Skövde i toppen krävs det seger i den här typen av match.
Tips: 4-2.

Brålanda IF – Holmalunds IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Holmalund är under strecket efter torsken mot Skoftebyn i veckan. Det gör detta till ett hyperviktigt bottenmöte mot nykomlingen Brålanda. Tyvärr har HIF inte visat tillräckligt för att man ska kunna lita på dem så detta är i mina ögon en ren 50-50-match. Drar därför till med ett kryss, men det är som att blunda och dra i en tombola.
Tips: 2-2.

Ljungskile – Frisco
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Återigen en match runt det där strecket i mitten av tabellen. Krävs en hundraprocentig insats för poäng då Ljungskile fortsatt är obesegrat. Magkänslan säger att Frisco får ge sig här, men jag hoppas givetvis att jag har fel.
Tips: 2-1.

Lämna en kommentar