ANNONS:
ANNONS:

Nominering herrspelare bredd

I dag kör vi vidare med nomineringarna inför 0322-galan. Nu med årets herrspelare bredd.

Och de nominerade är…


… Gustav Carlsson, Annelunds IF.
Med mycket poäng och ett i övrigt bra spel har han nog varit Annelunds bästa spelare när laget gjort en stark säsong i återkomsten till femman.


… Christoffer Krabbe, Säven/Hol.
42 mål på 22 matcher är en sjuk siffra, och nio mål i en och samma match sticker ut. Men Krabbe har levererat i princip hela året.… Patrik ”Kula” Karlsson, Mjörn.

Mål i alla seriematcher utom en och ytterligare en strut i kvalet. En ruskigt stark säsong av den lurige (både på och utanför plan) anfallaren och spelande tränaren.


… Pontus Ahlin, Stora Mellby.

Bäst i sexan på vissa saker och var SMSK:s stora poängspelare när man vann Trollhätteserien. Nu är han nog redo för större arenor än Brynet.

Glöm inte Folkets pris
En priskategori på 0322-galan är det vi kallar Folkets pris. Det ska gå till en spelare, ledare eller föreningsmänniska som under året gjort en stor gärning inom fotbollen. Där kan vem som helst nominera den man tycker gjort sig förtjänt av priset, och en jury tar sedan ut den slutgiltiga vinnaren. Antingen nominerar man i en kommentar på ett inlägg om galan på Facebook eller så skicka man sin nominering till jonas@lokalfotboll.se. Skriv då Folkets pris i ämnesraden.

Läs mer om 0322-galan här.

Lämna en kommentar