ANNONS:
ANNONS:

Nu är Bade klar för Alingsås KIK

Igår, torsdag, blev det klart att ytterligare en spelare tillkommer i truppen hos Alingsås KIK och därmed är kanske den sista pusselbiten på plats för Leo Berg och hans gäng.

Carolin Bade, senast från Holmalunds IF, valde även hon att tillslut skriva på för Alingsås KIK. Som vi tidigare skrivit här hinner inte Carolin med en satsning i Holmalunds IF och funderade då på ett klubbyte, vilket nu alltså blivit verklighet för 28-åringen.

– Jag tror det här kommer passa Carolin som handen i handsken, säger en glad Leo Berg som berättar vidare att även spelarna blev oerhört glada när Carolin valde att skriva på.

Bade blir ett viktigt tillskott i truppen och för KIK innebär detta att man nu kan släppa tankarna på att försöka hitta en målvaktskollega till Anna Nordgren och kan nu fokusera helt på försäsongsträningen och att forma den nya truppen.

– Både Anna och Carolin har barn och hinner därmed inte träna och spela fullt ut, så de kommer dela på målvaktsysslan under säsongen, förklarar Leo Berg som fortsätter, vi har alltså ingen uttalad a-lagsmålvakt i nuläget.

Det går inte att undgå glädjen hos Leo när han pratar om vad som hänt kring truppen de senaste dagarna. Kanske är det fjolårets motgångar som gör att glädjen blir större och det nyaste tillskottet i truppen känns extra välkommet.

– Det är en fröjd att få stans bästa målvakt till oss i KIK, avslutar Leo.

 

Lämna en kommentar