ANNONS:
ANNONS:

Nu är det dags att rulla ut

Nu kör vi. Efter några veckor av uppladdning och förberedelser är det nu dags att sjösätta lokalfotboll.se/0322. En hemsida vars målsättning är att på olika sätt lyfta fram den lokala fotbollen i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga kommun.

Idéerna på hur man kan göra det är många. De flesta är genomförbara medan några kanske ligger lite längre fram i tiden. Gemensamt för alla idéer är dock att det krävs viss assistans från aktörerna ute på fältet för att göra sidan så seriös och uppdaterad som möjligt.  Ni spelare, ledare, supportrar och för all del även skeptiker, ni behövs för att hålla sidan levande. Vad händer i er förening, vad sticker ut i ert område? Lokalfotboll.se/0322 tar mer än gärna emot tips om både sanningar och rykten som skulle kunna platsa på sidan.

Till en början blir det självklart mycket fokus på Silly Season inför 2015. Vilka tränare rör på sig mellan klubbarna, vilka spelare kan tänkas byta miljö? Allt det där reder vi ut under den alldeles egna fliken på huvudmenyn. På sikt är tanken att det ska bli en sida innehållande både nyheter och återkommande artikelserier. Heta rykten och övergångar, matchreferat, intervjuer och förhoppningsvis också gästskribenter är saker som kommer att dyka upp på sidan. Det finns också en del stående material att sätta tänderna i redan nu. Alla serier från 2014 med lokala lag inblandade finns att studera, och det går även att ta del av den lokala skytteligan från den nyss avslutade säsongen.

Konceptet Lokalfotboll.se har sitt säte i Lidköping där Jesper Bankemyhr driver modersidan. Han har fått en oerhört bra respons från fotbollsfolket i Skaraborg, och jag vägrar tro att det inte finns samma intresse i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga. Jag är i alla fall taggad till tänderna för att göra lokalfotboll.se/0322 till en naturlig del av traktens lokala fotboll. Och jag hoppas få den draghjälp som behövs för att göra det möjligt.

Vi ses och hörs!

// Jonas Mökander

Lämna en kommentar