ANNONS:
ANNONS:

Nu brakar allt igång

Vi firar in fredagen med en gedigen lista med helgens hetaste matcher.

Alingsås IF– Tidaholms GoIF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: GoIF har kryssat två matcher medan AIF har vunnit två. Frågan är om det ska bli en tredje raka, och det är jag tämligen övertygad om att det blir.
Tips: 3-1.

Annelunds IF – Skultorps IF
Serie: Division 5 östra.
Kommentar: Skultorp vann sin premiär med hela 5-0 och blir ingen lätt motståndare för Annelund. Krysset i Folkabo räddades med ett nödrop, och här är motståndet förmodligen lite vassare. Men AIF kan nog höja sig och det finns en klar poängchans här. Känns öppet, så jag drar till med ett kryss.
Tips: 2-2.

Sollebrunns AIK – Stora Mellby SK
Serie: Division 6 Nossebro.
Kommentar: Bjärkederby direkt i premiären! 0-0 slutade fjolårets enda drabbning medan SMSK hamnade snäppet före i tabellen. Nu håller jag SAIK som knapp favorit med en större tyngd och bättre bredd. SMSK fick ställa in genrepet och har inte lirat på ett par veckor, och slår ur underläge här i min bok.
Tips: 2-1.

Vårgårda IK – Trollhättans BoIS
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: VIK inleder hemma på Tånga och skulle så klart må bra av en flygande start här. Tror också att de chanserna är goda, Trollhättan bör de kunna ha bakom sig i tabellen.
Tips: 4-2.

Holmalunds IF – IFK Tidaholm
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Förmodat mittenmöte där HIF kanske ska gälla som favorit i kraft av den fina starten och hemmaplan. Fortsätter offensiven att leverera finns det bra rödvita chanser här.
Tips: 3-2.

IFK Norrköping – Alingsås FC
Serie: Elitettan.
Kommentar: Dags för bortamatch efter två täta matcher på Gerdskenvallen. Effektiviteten sista tredjedelen behöver bli bättre än mot Bergdalen för att ta en ny seger här. Känns vidöppet, men jag hoppas och tror att AFC har sin förlustnolla intakt även på måndag.
Tips: 2-2.

Södra Härene – Frisco
Serie: Division 6 Nossebro.
Kommentar: Grannderby där det blir upp till bevis för mitt tippade topplag Södra Härene. Jag tror att Niclas Spinghs mannar är tyngre, starkare och snabbare och löser tre poäng i premiären.
Tips: 4-1.

Frisco – Degerfors
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Kan Frisco ta tredje raka och befästa sin topposition? Ja, hemma på Katebovallen (om gräset tillåter?) finns det goda möjligheter till det, även om motståndet nog blir tuffast hittills.
Tips: 2-1.

Sandhult – Alingsås City
Serie: Division 6 Borås.
Kommentar: Citys första seriematch i historien och självklart är Calle Skoglöfs gäng favorit här. Tror det blir målkalas direkt och tre poäng in på kontot.
Tips: 0-5.

Lämna en kommentar