ANNONS:
ANNONS:

Nu kan den som vill bidra till sidans utveckling

I dag presenterar vi en nyhet här på sidan. Nu gör 0322-kassan debut, och den gör det möjligt för privatpersoner att bidra till att sajten lever vidare och utvecklas.

I dag sjösätter vi ett nytt inslag när 0322-kassan föds för den som vill kan betala en slant för att ta del av det som händer på sidan. Tanken är att alla eventuella intäkter via 0322-kassan ska investeras för att sidan ska leva vidare och utvecklas.

Om du vill bidra med en peng klickar du antingen här, på tillhörande annons eller på 0322-kassan i huvudmenyn. Då kommer du till en sida där du väljer det belopp du vill betala, fyller i dina personuppgifter och dina kortuppgifter. Allt är lätt uppbyggt och vi är anslutna till ett säkert betalningssystem.

Du har också möjlighet att kryssa i en ruta om du vill starta en månatlig prenumeration. Då dras det valda beloppet från ditt kort varje månad. Vill du istället betala en engångssumma låter du rutan förbli okryssad.

Vi som jobbar med sajten tackar så mycket för att du läst det här inlägget. Känner du sedan att du vill betala en peng för det arbete vi gör lyfter vi på kepsen och säger tack ännu en gång.

Kontakta oss gärna om har frågor om 0322-kassan.

Lämna en kommentar