ANNONS:
ANNONS:

Nu ska bästa målskytten prisas

Dags att presentera lokalfotboll.se/0322:s stora pris till traktens bästa målgörare. Under 2015 kommer alla lokala spelare att tampas i Måltjuven, en tävling där alla oavsett nivå är med och tävlar enligt ett handikappsystem. Dessutom har ni läsare chansen att kamma hem ett presentkort från Intersport i Alingsås.

Måltjuven

Måltjuven är för trakten en helt ny form av skytteligapris där tanken är att alla ska vara med och tävla på lika villkor. Alla divisioner, på dam- och herrsidan, har tilldelats en koefficient som man multiplicerar med det faktiska antalet gjorda mål för varje spelare. Man få då fram den aktuella spelarens poäng, och den med högst poäng när seriespelet är över blir årets Måltjuv. Eventuella kvalmatcher räknas alltså inte med. Ju högre och tuffare division, desto högre koefficient. Det betyder exempelvis att tio mål i damettan är värt mer än tio mål i herrsexan.

Måltjuven presenteras i samarbete med Lundgrens i Gräfsnäs. De har lång erfarenhet av priser och pokaler, och har hjälps oss att plocka fram en snygg statyett som tillfaller traktens bästa målskytt under 2015. Namn, klubb och årtal graveras självklart in när vi vet som har vunnit.

Poängen räknas ut enligt följande:

Division 1 dam = Antal mål x 0,9
Division 2 dam = Antal mål x 0,8
Division 3 herr = Antal mål x 0,8
Division 3 dam = Antal mål x 0,6
Division 4 herr = Antal mål x 0,6
Division 4 dam = Antal mål x 0,5
Division 5 herr = Antal mål x 0,5
Division 6 herr = Antal mål x 0,4

Minst en gång i månaden kommer vi att redovisa ställningen i tävlingen. Allt för att alla ska kunna hänga med i kampen om vem som ska bli traktens måltjuv den här säsongen.

Tävling för läsarna
För att öka spänningen ytterligare kan ni läsare fram till den 15/4 skicka in namn och klubb på den spelare ni tror vinner Måltjuven, och i potten ligger det ett presentkort från Intersport i Alingsås. Ni bara skickar in ert bidrag till jonas@lokalfotboll.se, och utöver eran gissning skriver ni med ert namn och telefonnummer. Om flera personer har gissat på samma vinnare kommer presentkortet att lottas ut bland de som svarat rätt. Endast ett tävlingsbidrag per person, och det är helt kostnadsfritt att delta.

1 svar på ”Nu ska bästa målskytten prisas”

  1. Anneli Carli Frisco

    Måltjuv som spelar i ett bra lag i en serie där det görs mycket mål.
    Kan det bli enklare!!!!!!

    Svara

Lämna en kommentar