ANNONS:
ANNONS:

Nu ska de bästa spelarna prisas

Lokalfotboll.se/0322 och Tifosi arrangerar i november en lokal fotbollsgala i blogg- och poddformat. Under 0322-GALAN kommer de bästa lokala spelarna från säsongen 2019 att prisas.

Tifosipodden är ett inslag som dykt upp till och från här på sajten. Då har undertecknad och Fredrik Olsson pratat lokal fotboll och ibland också haft inbjudna gäster.

Nu tar vi samarbetet till en ny nivå när vi arrangerar en lokal fotbollsgala i blogg- och poddformat. Här på sajten kommer vi att i omgångar presentera vilka som är nominerade i de respektive priskategorierna, och sedan avslöjas vinnarna i ett separat inlägg i slutet av november. Samma dag släpps även ett specialavsnitt av Tifosipodden där jag och Fredrik Olsson pratar om priserna och försöker motivera juryns val. Kanske har vi också lyckats få någon eller några av pristagarna till poddstudion.

Ett av priserna är ett specialpris som vi kallar Folkets pris. Det ska gå till en spelare, ledare eller föreningsmänniska som under året gjort en stor eller extraordinär gärning inom fotbollen. Där kan vem som helst nominera den man tycker gjort sig förtjänt av priset, och en jury tar sedan ut den slutgiltiga vinnaren. Antingen nominerar man i en kommentar på ett inlägg om galan på Facebook eller så skickar man sin nominering till jonas@lokalfotboll.se. Skriv då Folkets pris i ämnesraden.

Totalt är det sju priser som ska delas ut. Utöver Folkets pris har vi Årets lag och Årets Måltjuv. Dessutom har vi fyra individuella spelarpriser som går till årets spelare på dam- och herrsidan på två olika nivåer. Elitnivån på damsidan är division 1 medan övriga divisioner går under nivån bredd. På herrsidan faller division 2 och 3 under elitnivån medan division 5 och 6 gör upp i breddnivån.

Det kommer vara fyra nominerade i varje kategori, bortsett från Folkets pris där det finns obegränsad plats bland nomineringarna.

PRISKATEGORIER

Folkets pris

Årets Måltjuv

Årets lag

Årets damspelare elit (division 1)

Årets damspelare bredd (division 3-4)

Årets herrspelare elit (division 2-3)

Årets herrspelare bredd (division 5-6)

I juryn sitter Jonas Mökander från lokalfotboll.se/0322 samt Fredrik Olsson och Felicia Wingfors från Tifosi.

Håll koll här på sajten framöver så kommer nomineringarna att ploppa upp. Och glöm inte att skicka in din nominering till Folkets pris.

4 svar på ”Nu ska de bästa spelarna prisas”

  1. Jag skulle vilja nominera Torbjörn Fribetg i Långareds E Lag. Med sitt engagemang och brinnande intresse för parafotbollen. Med sitt jobb han har lagt ner för att vi spelare ska få göra det vi tycker bäst om.

    Svara
  2. Jag skulle vilja nominera Christofer Krabbe, som är en otrolig målspruta, och en väldigt bra lagkapten som peppar sitt lag så bra.

    Svara
  3. Hej. Jag vill nominerade Christoffer Krabbe till folkets pris. Han har sedan 4 års åldern brunnit för fotbollen. Han har inspirerat många små killar i sitt engagemang. Han är en målspruta utan dess like och gör alltid sitt bästa på plan. Han är en karismatisk spelare som många ser upp till och han skulle aldrig svika sitt lag. Dåligt väder, skador eller långa resor har aldrig stoppat en träning eller match. CHRISTOFFER ÄR FOTBOLL PERSONIFIERAD.

    Svara

Lämna en kommentar