ANNONS:
ANNONS:

Nu ska det avgöras

Troligen årets sista lokala matcher. Vi tippar kvalets utgång för Mjörn och Herrljunga.

Det är nu bestämt att priserna i Måltjuven kommer att delas ut i samband med matchen mellan Mjörn och Sandhult. Så välkommen till Gerdskenvallen 14.00 för att se en spännande kvalmatch och hylla två värdiga pristagare. Läs mer om Måltjuven här.

Mjörn – Sandhult
Kval till: Division 5.
Förutsättningar: En trelagsgrupp där endast segraren är garanterad en plats i femman. Mjörn behöver en poäng för att ta hem gruppen.
Kommentar: Sandhult behöver vinna med två bollar för att de ska knipa förstaplatsen. Därför behöver Mjörn sätta defensiven främst och sedan överlämna kontringsspelet till formtoppade Ahmad Al Nis och övriga offensiva herrar. Det borde kunna bli en tacksam matchbild för Mjörn, som jag tror kommer att lösa det här.
Tips: 3-1.

Herrljunga SK – Tibro AIK
Kval till: Division 5.
Förutsättningar: En trelagsgrupp där endast segraren är garanterad en plats i femman. HSK behöver vinna för att ta hem gruppen.
Kommentar: Forna storlaget Tibro har rasat genom seriesystemet innan man nu kanske är på väg uppåt igen. Men HSK fick med sig en viktig bortaseger och nu har man allt i egna händer på hemmaplan. Det kommer inte bli lätt, men jag tror att HSK:s tuffhet från division 5 blir avgörande när man löser kontraktet.
Tips: 2-1.

Fotnot
Utöver gruppsegrarna finns det ytterligare en plats i division 5 att fördela. Därför kommer de två bästa tvåorna mötas i en direkt avgörande kvalmatch på neutral plan nästkommande helg. Det kan alltså bli ytterligare någon lokal match i år.

Lämna en kommentar