ANNONS:
ANNONS:

Nu ska ungdomsledarna in i rampljuset

Sparbanken Alingsås syns ofta i idrottssammanhang och har en tydlig fokus på ungdomsverksamheten i sitt arbete. Nu tas nya grepp när två lokala ungdomsledare ska lyftas fram i rampljuset.
– Vi brinner för all ideell ungdomsverksamhet i vårt verksamhetsområde, säger Klas Frisk, marknadschef på Sparbanken Alingsås.

Sparbanken Alingsås har samarbetat med lokalfotboll.se/0322 de senaste två åren. Nu när vi går mot en ny säsong presenteras också ett helt nytt samarbete parterna emellan. Tillsammans med alla läsare ska vi nämligen hylla två av traktens alla ovärderliga ungdomsledare.

– Vi samarbetar med väldigt många lokala föreningar i vårt område – Alingsås, Vårgårda, Herrljunga och Lerums kommuner – och inom fotbollen har vi många samarbetspartners som bedriver verksamhet för tusentals ungdomar, säger Klas Frisk.

Med start i dag och ända fram till sista september kan ni skicka in eran nominering till traktens ungdomsledare. Ni beskriver kort det arbete som han eller hon lägger ner i sin förening och varför just den här personen borde lyftas fram i rampljuset. Alla nomineringar skickas till jonas@lokalfotboll.se med Ungdomsledare i ämnesraden. Glöm inte heller dina kontaktuppgifter i mailet.

Juryn – som består av Klas Frisk från Sparbanken Alingsås och Jonas Mökander från lokalfotboll.se/0322 – kommer att välja ut två personer bland nomineringarna. En presenteras till sommaren som Vårens Ungdomsledare medan den andra får utmärkelsen Höstens Ungdomsledare efter säsongens slut. De två vinnarna erhåller två biljetter till den lokala fotbollsgalan i november samt 5000 kronor att skänka till ungdomsverksamheten i sin förening.

– Känns kul att få lyfta fram två personer som lägger ner mycket tid i det tysta ute i föreningarna. Dessutom är vinstpengarna öronmärkta för ungdomsfotbollen så jag hoppas att vi får in många nomineringar från hela området, säger Klas Frisk.

Klas Frisk.

Lämna en kommentar