ANNONS:
ANNONS:

Ny fredagslista

Vi firar in fredagen med ännu en lista.

Gamla Upsala – Alingsås IF
Serie: Elitettan.
Kommentar: Svår bortamatch mot fyran från Uppsala, även om AIF imponerat å det grövsta hittills. Finns stora chanser till en sjätte raka seger, men det krävs en ny klockren insats för åka hem med alla poäng till Alingsås.
Tips: 1-2.

Viken – IK Frisco
Serie: Division 2 nordvästra.
Kommentar: Obesegrade Viken toppar serien och Frisco skulle må bra av en seger här och minskat avstånd uppåt. Och Daniel Anderssons gäng och också obesegrat hittills och har visat sig svårslaget. Detta känns som en mycket tuff och jämn match som jag tror slutar kryss eller med uddamålet åt något håll.
Tips: 2-2.

Alingsås IF – Zenith
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Tre raka segrar och breddad trupp har skapat positiva tongångar i AIF. Hemma på Mjörnvallen tror jag segerchansen är god, även om Zenith endast förlorat en av de fem första matcherna. Men jag tror på minst en grönvit poäng.
Tips: 3-2.

Vara – Holmalund
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Två fullpoängare drabbar samman i ett hett toppmöte på Torsvallen. Här krävs en fullfjädrad rödvit insats för att vinna mot VSK som höjt sig ett par snäpp från i fjol. Vidöppet, så jag drar till med kryss.
Tips: 2-2.

Gerdsken – Wargön
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Poängen har trillat in trots att spelet hackat lite för GBK och detta är ännu en halvlurig match. Men hemma på G-vallen måste Gulsvart få tipset här.
Tips: 2-1.

Spark – Hol/Säven
Serie: Division 6 Borås.
Kommentar: Serieledande Spark tar emot Hol/Säven i ett grannderby som jag tror kan bli en halvtuff utmaning för de lilagula. Om Hol/Säven får till defensiven kan det störa serieledaren, men jag håller ändå hemmalaget som favorit på Alströmervallens konstgräs.
Tips: 3-1.

Mjörn – Annelund
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Grannderby och viktiga poäng på spel på Bodarnevallen. Och det faktum att Mjörn kliver ut på sin egen hemmaplan talar för hemmaseger här, även om Annelund nog kan kriga på väl på en vårstudsig naturmatta. Lite öppet, men Mjörn får tipset.
Tips: 3-1.

1 svar på ”Ny fredagslista”

Lämna en kommentar