ANNONS:
ANNONS:

Ny helg – ny lista

Även den här fredagen listar vi ett gäng av de matcher vi tycker platsar som Helgens Hetaste.

Vårgårda IK FK – Östadkulle
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Högintressant derby. VIK FK startade bättre än jag trodde medan ÖSK gjorde en slät figur i sin premiär. Vårgårdas unga killar kan så klart ta andra raka här men jag tror att bortalaget är heltaggat och revanschsuget här och helt enkelt bänder ner hemmalaget och tar tre poäng. Eventuellt med mer kamp än skönspel.
Tips: 1-3.

Annelund – Arentorp/Helås
Serie: Division 6 Falköping.
Kommentar: Tippat toppmöte mellan två lag som också vann sina premiärer. Några 12-0 tror jag inte på, men jag håller ändå hemmalaget som favorit här.
Tips: 4-2.

Töllsjö – Mjörn
Serie: Division 6 Borås.
Kommentar: Ett hyperintressant möte mellan två av mina topplag. Kommer Mjörn med bästa laget och levererar en bra prestation finns alla segerchanser här, men jag tror på en tajt och tät kryssmatch.
Tips: 1-1.

Skepplanda BTK – Alingsås IF
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Hemmalaget har börjar resultatmässigt bra med fyra pinnar. Men AIF har som bekant full pott och senast lossnade det dessutom rejält både spel- och målmässigt. En liknande grönvit prestation och tredje raka ska bli ett faktum.
Tips: 1-4.

Alingsås FC – Skövde KIK
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Storsatsande Skövde KIK mot ett AFC som inlett serien med två raka nederlag. Finns risk för ett tredje här, men jag är optimist och tror att hemmalaget åtminstone löser en pinne och kommer med på pappret i tabellen.
Tips: 2-2.

Herrljunga SK – Säven/Hol
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Ännu ett derby i 0322-femman. Håller Säven/Hol som det starkare kollektivet här och efter en prickfri premiär får de också mitt tips här. Men HSK försvarade sig väl mot BAIK, och kan man upprepa det här finns en liten poängchans.
Tips: 1-3.

Gerdskens BK – Götene
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Efter debaclet i DM i veckan går GBK för tredje raka segern i seriespelet. Götene har endast tagit en pinne på de två första matcherna och GBK får gälla som favorit här. Men gästerna är vassa om de får till det fullt ut så det krävs en bra gulsvart prestation för att ta hem det här.
Tips: 1-0.

Alingsås KIK– Hemsjö IF
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: Årets första derby i damtrean. Efter KIK:s islossning i premiären måste de anses som favoriter här, även om Hemsjö skulle kunna sprattla till och ta en poäng. Men då är det mycket som ska stämma för gästerna.
Tips: 4-1.

1 svar på ”Ny helg – ny lista”

  1. Hemsjö s tjejer kommer att sälja sig dyrt på Noltorpsvallen. De kommer nog att vara lite extra taggade på söndag. KIK får allt kämpa lite extra om de ska vinna över krigarna från Byvallen.

    Svara

Lämna en kommentar