ANNONS:
ANNONS:

Ny helg – ny lista

Även den här fredagen laddar vi upp inför helgens matcher med en lista.

Annelund – Vårgårda IK FK
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Ett formstarkt Annelund tar emot grannen VIK FK som dessutom ligger i samma skikt i tabellen. Men andra ord en högintressant match där jag tror att gästerna kommer få slita hårdast för att undvika förlust. Krysset blir utgångstipset, men ettan är inte långt borta.
Tips: 2-2.

Alingsås FC – Skövde KIK
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Stärkta av det sena avgörandet mot Rössö kommer AFC köra över Skövde på hemmaplan. Det är jag naivt övertygad om.
Tips: 5-1.

Falköping – Alingsås IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Om AIF vill hota om andraplatsen måste det bli seger här. Men samtidigt är det så tätt i tabellen att en förlust kan dra i grönvitt i bottenstriden igen. Så viktiga poäng på spel, och AIF kommer från en derbyvinst. Men Falköping måste få tipset, även om AIF:s bortafacit skvallrar om en klar poängchans här.
Tips: 2-1.

Gerdsken – Ödsmål
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: GBK vill självklart studsa tillbaka efter torsken på Mjörnvallen och Ödsmål på hemmaplan är klart överkomligt. Men GBK är inte den pålitliga maskin som de senaste höstarna, även om jag tror på hemmaseger här.
Tips: 3-1.

Holmalunds IF – Tidaholms GoIF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Om André Nilsson (vilade senast) är tillbaka här spetsas offensiven till och då ska det bli seger. Ingen lätt match, men känslan är ändå att HIF är i ett tillräckligt bra stim för att lösa en trepoängare.
Tips: 4-1.

Hemsjö IF – IK Frisco
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Det är aldrig roligt att bli sämsta lokala lag i en serie. Här spelar båda lagen för att undvika den platsen, och det är bara tre poäng som skiljer dem åt inför avspark. Det känns ganska vidöppet, och jag tror på en målrik historia som slutar med kryss.
Tips: 3-3.

Frisco – Rössö
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Tuff match för Frisco som inte kom upp i nivå senast. Men hemma på Katebo brukar det se annorlunda ut, så jag tror på en bra insats som kanske, kanske räcker till poäng. Men Rössö får tipset.
Tips: 1-2.

Vårgårda IK – Lidköpings FK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Kan VIK ladda om efter cupmatchen mot Falkenberg? Det är ett måste för att ta poäng mot ett LFK som gör en bra säsong hittills och inte lär bli inblandat i bottenstriden. Så detta blir tufft, och det krävs en snudd på klockren insats för att ta poäng.
Tips: 2-2.

Lämna en kommentar