ANNONS:
ANNONS:

Ny intressant helg på G

Så var det fredag igen. Som vanligt tippar vi ett antal av helgens lokala matcher.

Främmestad – Gerdskens BK
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Främmestad har visat att det är en nykomling som vill vara med och leka och GBK kommer närmast från förlust hemma mot Ahlafors. Svårtippat – men känslan är ändå att GBK har en nivå mer än FIK om man kommer upp i prestation här. Men som sagt – en liten skrällvarning här.
Tips: 1-2.

Trollhättans BoIS – Holmalunds IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: BoIS har inlett poängmässigt svagt och behöver en seger här för att komma in i tabellen på allvar. Men HIF har inlett strålande och kan spela helt avslappnat här. Kan sluta hur som helst, så jag drar till med ett kryss.
Tips: 2-2.

Ödsmåls IK – Alingsås IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Nu är det dags. Det behöver lossna i målskyttet för AIF och mot Ödsmål – som släppt in flest mål i serien – ska det bara ske. Första segern ska in på kontot – för blir det förlust här ser det inte så roligt ut i tabellen för grönvitt.
Tips: 1-3.

Alingsås FC – Göteborgs DFF
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Två lag med full pott drabbar samman i en tidig seriefinal. Så klart oerhört intressant att se om AFC kan ta fjärde raka och koppla greppet i tabellen, och med en Mini i högform och fördel av hemmaplan tror jag att man löser det.
Tips: 3-1.

Sollebrunns AIK – Stora Mellby SK
Serie: Division 6 Trollhättan.
Kommentar: Prestigeladdat Bjärkederby där båda lagen kommer från en premiärseger. SMSK bör vara knapp favorit här, men SAIK har hemmaplansfördel och lär vara fullt påkopplat här. Så det kommer bli tufft.
Tips: 1-2.

Mjörn – IK Frisco
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Två lag som vann i premiären och kommer till den här matchen med gott mod. Men även om Frisco har tagit ett kliv från i fjol tror jag Mjörn är ett övermäktigt motstånd. Det här ska bli hemmaseger.
Tips: 5-1.

Vårgårda IK – Nordvärmlands FF
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: En ny viktig match för Vårgårda som alltjämt väntar på första trepoängaren. Återstår att se hur veckans trafikolycka påverkat gruppen, men här har man normalt sett en bra chans. Men det krävs att man höjer sig ett snäpp i de avgörande momenten för att trenden ska brytas. Svårtippat, men jag väljer att vara positiv.
Tips: 3-2.

Östadkulle – Brämhult
Serie: Division 3 södra.
Kommentar: Två obesegrade lag som gör upp på Lenavallen när ÖSK bjuder in till dubbelarrangemang där intäkterna tillfaller cancerfonden. Här blir motståndet kanske tuffare än i de två första matcherna, men poängchans finns ändå.
Tips: 2-2.

Lämna en kommentar