ANNONS:
ANNONS:

Ny korsbandsskada för Katti

I dag, onsdag, har Katti Ölvebo genomgått sin knäoperation. 
– Korsbandet är skadat, men inte helt av, berättar hon för lokalfotboll.se/0322.

Det är en dämpad Katti Ölvebo som berättar om domen hon fick efter operationen. För även om ledbanden och mycket annat var helt, visade det sig att korsbandet, som redan är opererat en gång, är skadat.

– Senan från baksidan av låret viker de fyra gånger när de gör ett nytt korsband. Två av de var av, så jag har bara halva korsbandet kvar.

Katti civil

Om några veckor ska hon på återbesök för att lägga upp en plan för framtiden. Som det ser ut just nu finns det två alternativ för att få ordning på knäet. Extremt mycket styrketräning så att hon klarar sig med det korsbandet som finns, eller en ny operation med helt ett nytt korsband.

– Inget av det är ju särskilt roligt precis. Jag vet inte om jag kan göra mig beroende av så mycket styrketräning, tror inte att jag har den tiden, säger hon.

Oavsett om fotbollskarriären ska få en fortsättning eller inte tror Katti han hon måste åtgärda knäet på ett eller annat sätt.

– Det senaste har jag känt av det mer eller mindre hela tiden, inte bara under träning. Men jag får avvakta nästa läkarbesök så får vi se vad som händer efter det. Men det blir ju ingen fotboll på ett tag i alla fall.

Lämna en kommentar