ANNONS:
ANNONS:

Ny lista firar in helgen

Vi välkomnar fredagen med en ny lista med heta matcher.

IFK Skövde – Alingsås IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Seriefinal där AIF säkerligen vill ha revansch efter utskåpningen de åkte på i våras. Sex poäng är Skövdes försprång inför matchen så detta är givetvis sista chansen om AIF vill utmana på allvar om seriesegern. Men jag tror att Skövde sätter ner foten en sista gång och avgör den här serien.
Tips: 3-1.

Vårgårda IK – Åsarp/Trädet
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: En nyckelmatch i skiktet bakom de båda topplagen. Och VIK har visat en så pass fin form att jag tycker de förtjänar tipset här.
Tips: 2-1.

Skoftebyn – Gerdsken
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Vid förlust här är Gerdsken nere och tampas runt kvalplatsen igen. Nyckeln blir att hålla tätt efter raset senast och den chansen bedömer jag som god eftersom Skoftebyn har haft svårt att göra mål hela säsongen. Tror att GBK tar chansen och vinner här.
Tips: 1-3.

Trollhättans BoIS – Holmalund
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Jumbon Trollhättan behöver besegras för att Holmalund på allvar ska ha kontraktet inom räckhåll. En förlust vore förödande, men jag tror att Holmalund har studsat så pass rätt att de förtjänar att vara favorit här.
Tips: 0-2.

Frisco – Råda
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Har skrivit det förut – men jag skriver det igen. Detta är Friscos sista chans att haka på i kampen om nytt kontrakt. Råda på hemmaplan ska vinnas om man ska spela i ettan nästa år. Och Frisco har stor möjlighet att lösa tre poäng,
Tips: 3-1.

Grolanda/Floby – Annelund
Serie: Division 5 östra.
Kommentar: Om – jag säger om – Annelund vinner här samtidigt som övriga resultat går med kan det eventuellt kanske finnas en liten chans att vara med och kriga om andraplatsen. Vägen dit är självklart lång, men efter de senaste segrarna kan AIF åtminstone spela helt avslappnat och njuta av situationen. En svår match, men segerchansen finns. Även om utgångstipset blir ett kryss.
Tips: 2-2.

Trollhättans IF – Mjörn
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: Två av lagen på 17 inspelade poäng – strax över kvalstrecket – drabbar samman och den som kan läsa en tabell inser vikten av matchen. Seger vore bra för Mjörn medan ett kryss vore helt okej med tanke på den bättre målkvoten. Däremot kan en förlust skapa riktig nerv inför slutmatcherna. Men jag håller Mjörn som ett vassare lag än TIF.
Tips: 1-4.

Alingsås City – Sparsör
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Trean och fyran gör här upp om vilket lag som ska haka på i kampen om kvalplatsen. Ett kryss gör båda lagen till förlorare, vilket öppnar för en öppen och offensiv match. Hoppas och tror att City tar chansen och vinner här.
Tips: 4-2.

Lämna en kommentar