ANNONS:
ANNONS:

Ny lista inför helgen

Även den här fredagen har vi valt ut ett antal matcher som vi tycker är lite extra heta inför stundande helg.

IFK Falköping – Holmalunds IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Ett mycket viktigt möte mellan två lag som parkerar strax ovanför strecken. HIF fick en pinne mot serieledaren IFK Tidaholm senast och visar man upp samma stabilitet här finns alla möjligheter att vinna. Men krysset blir mitt utgångstecken.
Tips: 2-2.

Vårgårda IK FK – Nossebro IF
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: VIK FK ligger lite illa till i tabellen, men eftersom den är haltande har Niclas Spinghs mannar alla möjligheter att förbättra sitt läge. Nossebro har gått bra på slutet så detta känns ganska vidöppet, men jag håller hemmalaget som knapp favorit.
Tips: 3-2.

Hemsjö IF – Alingsås KIK
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: Returmatch efter KIK:s seger på Noltorpsvallen tidigare i våras. Nu har de blåvita tvåa raka segrar medan Hemsjö har tre raka torsk med 2-18 i målkvot. Därför får bortalaget mitt tips här, trots att delar av KIK befinner sig på utlandsresa.
Tips: 3-4.

Gerdskens BK – Åsarp/Trädet
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Måstematch för GBK om man vill vara med i racet på allvar inför hösten. Marco Stua är tillbaka efter avstängning, men några tunga pjäser saknas fortfarande. Men hemma på G-vallen är gulsvart starkt och jag både tror och hoppas att man löser tre poäng här.
Tips: 3-1.

Vårgårda IK – Örebro Syrianska
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Här tror jag VIK kommer sätta defensiven i första rummet efter raset i Trollhättan senast. En poäng vore viktig för i våravslutningen väntar Karlstad BK på bortaplan. Gästerna blir min favorit här, men jag ger VIK en möjlighet att klara oavgjort.
Tips: 1-1.

Alingsås FC – Qviding
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: AFC går för sjätte raka segern i matchen som också är en nyckelmatch för vilka som ska haka på tätduon inför hösten. Alingsåsgänget har visat fin form och jag ser ingen naturlig anledning att tippa emot laget, även om detta är en tuff uppgift att ta sig an.
Tips: 2-1.

Vedum – Säven/Hol
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Klar nyckelmatch då båda lagen jagar strax bakom tättrion. Känns helt vidöppet där dagsformen mycket väl kan avgöra, och det gäller för Säven/Hol att hålla koll på Kristoffer Dahlberg. Klarar man det tror jag att man nyper tre poäng, för detta torde vara en match där Anders Hindströms gäng tänder till och kör på alla cylindrar.
Tips: 2-3.

Lämna en kommentar