ANNONS:
ANNONS:

Ny lista inför helgen

Vi firar in helgen med ännu en lista.

Göta – Vårgårda IK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Göta är ännu utan seger medan VIK närmast kommer från den övertygande derbyvinsten. Gästerna är klar förhandsfavorit här, men det krävs fullt fokus utan baksmälla från derbyt för att ta en ny trea här.
Tips: 1-3.

Alingsås IF – IK Kongahälla
Serie:Division 3 nordvästra.
Kommentar: Tvåan tar emot trean i toppan av tabellen – vilket betyder att viktiga poäng står på spel. AIF lär vara revanschsuget efter den släta figuren i derbyt och verkligen gå för seger här. Men Kongahälla är bra så det krävs en fullfjädrad insats av de gröna för att vinna här. Känns ganska vidöppet på förhand.
Tips: 2-2.

Gerdsken – Dalsjöfors
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Nyckelmatch där GBK antingen kan haka på i toppen eller halka allt mer in i mittenskiktet av tabellen. Men efter den fina insatsen borta mot Skepplanda senast håller jag GBK som favorit här. Återigen – det gäller för det unga laget att hålla uppe lägstanivån. Lyckas det bör det bli tre poäng här.
Tips: 3-1.

Bollstanäs – Alingsås IF
Serie: Elitettan.
Kommentar: Bollstanäs har inlett övertygande och är likt AIF obesegrat. Men jag håller ändå Alingsåslaget som det mest stabila hittills och kan gästerna ha samma noggrannhet i försvarsspelet här finns alla möjligheter att ta en ny seger. Men jag nöjer mig med ett kryss i utgångstipset.
Tips: 1-1.

BK Spark – Hemsjö IF
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Intressant derby som känns väldigt öppet på förhand. Spark tog första segern senast efter att ha inlett serien mot tufft motstånd. Hemsjö har samlat fler poäng, men har då kanske mött mer beskedligt motstånd. Spark behöver vinna för att haka på mot övre halvan, och helt utan belägg låter jag magkänslan styra tipset mot hemmaseger.
Tips: 4-2.

Frisco – Södra Härene
Serie: Division 6 Trollhättan.
Kommentar: Derby på Katebovallen i den haltande tabellen. Frisco lyckades försvara sig till poäng mot Hära i fjol och genom 6-6 senast visade Hära inte upp den stabiliteten laget visat tidigare i år. Frisco har inlett serien helt okej – och har som jag ser det en liten poängchans här. Men gästerna ska vara favorit.
Tips: 1-3.

Lämna en kommentar