ANNONS:
ANNONS:

Ny lista inför helgen

Flera heta matcher spelas i helgen. Vi har valt ut några av dem och satt ihop en liten lista.

Brämhult – Vårgårda IK FK
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Stekhett toppmöte där VIK FK är två poäng efter inför avspark. Brämhult hade två raka kryss innan man med viss möda besegrade Annelund senast, och det finns en del individuell skicklighet i laget. Men VIK FK är formstarkt och är hela gänget med finns det klar poängchans här. Varför inte knipa alla tre?
Tips: 2-3.

Holmalund – Mallbacken
Serie: Elitettan.
Kommentar: Gratis inträde när Holmalund bjuder in till match på Mjörnvallen. Dessutom exallsvenskt motstånd i form av Mallbacken, så kanske att storpubliken hittar till matchen.  Mallbacken startade säsongen knackigt men har nu tre raka utan förlust. Holmalund har haft motsatt formkurva så den här matchen känns vidöppen.
Tips: 1-1.

Vänersborg FK – Vårgårda IK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: En mycket tuff bortamatch för VIK och allt man får med sig hem i poängväg får anses som bonus. Men laget har visat att man kan störa de allra bästa i serien och gör man en ny prickfri defensiv insats finns så klart chansen. Men VFK favorit på förhand.
Tips: 3-1.

Alingsås IF – Habo
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Tre raka utan seger i seriespelet. Men här tror jag att det vänder för grönvitt, trots att Oliver Östlind är avstängd efter sin utvisning senast. AIF ligger bra med i tabellen trots en sviktande form på sistone, och seger här gör att man hakar på toppen även framöver.
Tips: 3-0.

Östadkulle – Tråvad/Larv
Serie: Division 6 Vara.
Kommentar: Toppmöte i en haltande tabell, och jag tror att båda dessa lagen ligger topp tre när säsongen är över. ÖSK sitter i förarsätet och lyckas mittlåset Malm/Liljedahl hålla koll på Jacob Nilsson tror jag att ÖSK tar tre nya poäng och då också skaffar sig ett minst sagt strålande läge inför resten av säsongen. Linus Brobergs avstängning dock ett litet avbräck för ÖSK.
Tips: 2-1.

SAIK/SMSK – Vedum
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: Nykomlingen Vedum – med flera Hudene- och Friscotjejer i laget – har tagit sju poäng hittills. SAIK/SMSK har tagit tre och parkerar just bakom Vedum i tabellen.  Då förstår ni att detta är Bjärkelagets chans att närma sig, och här har man dessutom fördel av hemmaplan. Det gör att Ole Kugelmans gäng för tipset i detta bottenmöte.
Tips: 4-3.

Lämna en kommentar