ANNONS:
ANNONS:

Ny måltjuv ska prisas

Det närmar sig seriepremiär och även under 2017 ska vi utse traktens Måltjuv. Precis som tidigare år utlyser vi också en läsartävling, där det gäller att gissa vem som blir årets Måltjuv i den lokala fotbollen.

De tidigare åren i tävlingen har varit en succé. I fjol kom det in många gissningar på vem som skulle vinna guldskon från Lundgrens i Gräfsnäs, och på fotbollsgalan i höstas prisades Friscos Annelie Carli för sitt målskytte och Anton Näverstedt som med lottens hjälp vann presentkortet från Skosalongen i gissningstävlingen.

Med start i dag har ni läsare chansen att gissa igen. Systemet är detsamma som i fjol, där målen är olika mycket värda beroende på i vilken division de är gjorda. Nedan ser ni hur mycket poäng ett mål i respektive division är värt.

Elitettan dam = Antal mål x 1,0
Division 2 herr = Antal mål x 0,9
Division 3 herr = Antal mål x 0,8
Division 2 dam
= Antal mål x 0,7
Division 3 dam = Antal mål x 0,6
Division 4 dam = Antal mål x 0,5
Division 5 herr = Antal mål x 0,5
Division 6 herr = Antal mål x 0,4

Tävlingen innefattar alla seriematcher men däremot är eventuella kvalmatcher inte inkluderade. Fram till den 7 april har alla läsare chansen att gissa vem som blir årets Måltjuv 2017. Endast en gissning per person, och den mailas in till jonas@lokalfotboll.se med ordet Måltjuven i ämnesraden. Utöver en gissning måste mailet innehålla namn och telefonnummer. Vinnaren av gissningstävlingen erhåller ett par skor till ett värde av tusen kronor från Skosalongen i Alingsås medan årets Måltjuv får en tjusig guldsko från Lundgrens i Gräfsnäs. Om det är flera personer som har gissat på rätt Måltjuv kommer lotten att avgöra vem som får presentkortet från Skosalongen.

Här kan du läsa fjolårets slutställning i Måltjuven.

    

Lämna en kommentar