ANNONS:
ANNONS:

Nya heta matcher på listan

Vi firar in ännu en helg med ännu en lista.

Vårgårda IK – Gerdskens BK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Derby mellan två lag som förlorade senast. Energin tycks ha runnit av VIK lite efter att loppet om andraplatsen var förlorat – och samtidigt behöver GBK ytterligare någon seger för att klara kontraktet utan dramatik in i det sista. Min magkänsla säger att gulsvart vinner här.
Tips: 1-3.

Holmalund– Brålanda
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Två 18-poängare som krigar för överlevnad drabbar samman och med bara några få matcher kvar är det förstås just den här matchen som kan avgöra divisionstillhörighet 2023. En av nycklarna blir att hitta rätt anspänning inför matchen och HIF har tidigare visat sig kunna prestera under press. Brålanda vann stort senast och bör vara fullt av självförtroende, så detta blir en stenhård fajt.
Tips: 2-1.

Gånghester/Målsryd – Mjörn
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: Endast tre pinnar ner till kval betyder att Mjörn gör bäst i att besegra jumbon på bortaplan. Jag tror också att gubbarna löser tre poäng och tar ett stort steg mot nytt kontrakt.
Tips: 1-4.

Östadkulle SK – Trollhättans IF
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: Absolut sista chansen när TIF gästar Lenavallen. Fem poäng skiljer lagen åt inför mötet, så en ÖSK-seger skulle ruska liv i den lilla kvalchansen. Men sett till formkurvan finns det tyvärr inte mycket som pekar på att ÖSK vinner här, så jag tror på max en gulsvarta poäng.
Tips: 2-2.

Alingsås FC – Bromölla
Serie: Elitettan.
Kommentar: Ännu ett mittenlag gästar Mjörnvallen – och ännu ett mittenlag kommer att förlora på Mjörnvallen. AFC har visat upp en imponerande stabilitet och här ska det bli tre nya poäng i jakten på allsvenskan.
Tips: 4-1.

Hemsjö – SAIK/Långared
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Bjärkelaget tog en stark 4-0-seger i veckan mot Brämhult. Det krävs en minst lika bra insats för att besegra Hemsjö – som dock pendlar mycket upp och ner i prestation. Jag håller hemmalaget som favorit här, men då gäller det att HIF kommer upp i nivå.
Tips: 4-2.

 

 

Lämna en kommentar