ANNONS:
ANNONS:

Nya matcher – nya tips

Vi firar in helgen på sedvanligt vis med en lista.

Mölnlycke– Alingsås IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Blutunt möte på nedre halvan mellan två lag som är indragna i kampen runt strecken. AIF kommer från en stark 1-0-vinst mot Skepplanda och att fortsätta med det försvarsspelet och hålla rent framför eget mål blir så klart viktigt. Gansk aöppen match, men jag tycker ändå att AIF ska vara knapp favorit.
Tips: 1-3.

Hemsjö – Hol/Säven
Serie: Division 6 Borås.
Kommentar: Hemsjö går knackigt i botten medan Hol/Säven plockat några fler poäng. Men ett vidöppet derby där Hemsjö behöver vinna för att inte sätta sig fast än mer i bottenträsket. Svårtippat, men jag tror att gästernas något högre stabilitet kan bli avgörande.
Tips: 1-2.

Fristad – Mjörn
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Tvåan mot trean i den något haltande tabellen. Mjörn är strakt i sina bästa stunder och har alla möjligheter att vinna här om alla är med och allt faller på plats. Men Fristad är också ett rejält lag och i kraft av hemmaplan tror jag på minst en poäng för Andreas Holméns gäng.
Tips: 2-2.

Holmalund – Trollhättans BoIS
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Nyckelmatch mellan fyran HIF och femman BoIS – och Alingsåslaghet gör bäst i att vinna för att haka på topptrion fullt ut. Och efter den stabila segern mot Sil håller jag Holmalund som knapp favorit här, även om BoIS gjort en ganska fin vår hittills.
Tips: 3-1.

Gerdsken – Ulvåker
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Trots förlusten senast bör bottenlaget Ulvåker inte vara några problem hemma på plasten. Men GBK gör bäst i att ladda om rejält för Holmalund och övriga topplag går så pass starkt att det inte finns utrymme för att gå på särskilt många minor. Detta måste bli tre pinnar!
Tips: 3-1.

Alingsås IF – Sundsvall
Serie: Elitettan.
Kommentar: Nästjumbon på hemmaplan, det ska bara bli tre poäng för Alingsås IF. Och det kommer det att bli också.
Tips: 5-0.

Lämna en kommentar