ANNONS:
ANNONS:

Nya matcher på listan

Vi laddar för en ny helg i fotbollens tecken.

Alingsås IF – Skepplanda
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Tung förlust senast och nu kommer topplaget Skepplanda på besök så det är hårda bud för Grönvitt just nu. Inträdet av Korpås och Lundgren har inte lyft laget resultatmässigt men känslan är ändå att det finns kvalité nog för att störa alla lag de dagar allt stämmer. Men jag litar inte på AIF tillräckligt mycket för att tippa hemmaseger här.
Tips: 2-3.

Rångedala – Spark
Serie: Division 6 Borås.
Kommentar: Toppmöte när Spark åker för att möta trean Rångedala. Största testet hittills, men jag tror ändå att Spark vinner här om de kommer upp i något som liknar en högstanivå. Så bra är de lilagula i år.
Tips: 1-4.

Hemsjö IF – Skepplanda U
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: Seriefinal på Byvallen när två lag med full pott drabbar samman. Alltid svårt att tippa ett U-lag men kommer inte gästerna med alltför många A-lagsspelare tror jag Hemsjö har en god möjlighet att fortsätta sin segerrad.
Tips: 4-3.

Holmalund – Trollhättans BoIS
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Nyckelmatch mellan fyran HIF och femman BoIS – och Alingsåslaghet gör bäst i att vinna för att haka på topptrion fullt ut. Och efter den stabila segern mot Sil håller jag Holmalund som knapp favorit här, även om BoIS gjort en ganska fin vår hittills.
Tips: 3-1.

Trollhättans FK – Gerdsken
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Ingen lätt bortamatch, men känslan är att GBK växlat upp lite efter att Steffenssen och Durguti anslutit – och dessutom fortsätter Andy Selimi att göra mål var och varannan match. Men TFK är bra i sina bästa stunder så det gäller att Gulsvart kommer upp i nivå för att vinna här.
Tips: 2-3.

Långared – Östadkulle
Serie: Division 6 Trollhättan.
Kommentar: Derby i sexan när ÖSK åker till Ollevi i Långared. Gulsvart har haft ett förhållandevis tufft spelschema och endast tagit fyra pinnar, men här mot jumbon Långared tror jag den andra vinsten kommer. BoIS har släppt in för mycket mål de första matcherna och får de inte ordning på det blir det svårt att vinna fotbollsmatcher.
Tips: 1-5.

Lämna en kommentar